Mit vegyek barátomnak Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Semmi ötletem nincs, mit vegyek neki. Egy éve vagyunk együtt, de semmi ötlet, egyszerúen OFF. Valakinek valami ötlet? Minden érdekel!!! (Kivéve az olyanok, mint a ha már 1 éve 1ütt vtok, akkor tudnod kéne, stb., blablabla, ezt lécci mellőzzétek! kösz:)2009. dec. 17. 17:18
11/12 anonim válasza:
Vehetsz neki ajándék csomagot amibe van egy tusfürdő meg spary pulovert a cigizik akkor egy öngyujtot bele garviroztasz valamit.
12/12 anonim válasza:
:D:D:D istenem milyen emberek vannak (0:46)
Én vettem már ezüstkarláncot pl :) azóta is hordja. Mostanában már inkább el szoktam vinni vásárolni, most pl egy farmert vettem neki, de azt ugye nélküle nem tudok, erre szüksége van és praktikus, csili-vili vackokat nem merek, bármennyire is aranyosak, sose tudhatjuk a pasiknál mi minősül kacatnak :( Így nem meglepi, de jóval előtte szoktuk megvenni, és Karácsonyra már kíváncsi, mert nem emlékszik rá pontosan milyen :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!