Végre kitaláltam: apu valami hátfájásán segítő gyógyászati segédeszközt kap, de mi legyen ez konkrétan?
Figyelt kérdés
Gerincsérve van, a vezetés eléggé megviseli, gondoltam rá, hogy lehetne valamilyen deréktámasz, vagy akármi, ami akár munkából hazaérve segítene neki kevésbé fájdalmassá tenni az ülést, fekvést. Nap végére szokott neki jobban fájni. Van valami, amiről tudjátok, hogy beválik? Hol tudom beszerezni? Nem a több 10ezer forintos lehetőségek érdekelnek.2009. dec. 16. 15:04
2/9 anonim válasza:
Szia. Nekem is gerincsérvem van, én a gyógyszertárban vettem autóba való deréktámaszt, 3 ezer ft volt, meg van deréktámasztó öv is, az is nagyon jó érzés, mert tart, az is 2-3 ezer ft. Remélem segítettem. Üdv
3/9 anonim válasza:
Én az EREDETI CHI-gépet ajánlom. Kimozgatja a csigolyákat és a sérv szép lassan visszahúzódik.
4/9 anonim válasza:
Mondj egy összeghatárt mert így nehéz. Nem több10ezer, oké, de mi a max? Egyébként 15:15 a legbiztosabb eddig, legalább tapasztalatból ír és az ár sem vészes.:)
5/9 A kérdező kommentje:
4-5 ezer forint a felső határ, inkább 4. :) Az autóba való deréktámaszt pedig ezek szerint könnyen be lehet szerezni. Köszönöm a válaszolónak!
2009. dec. 16. 15:23
6/9 A kérdező kommentje:
A chi-gépre reagálva: ez bizony több tízezer... Apu amúgy sem az a típus, aki hazaérve elkezdené masszíroztatni magát vele, inkább valami egészen "passzívat" keresek.
2009. dec. 16. 15:32
7/9 anonim válasza:
Ez esetben a második válaszoló megoldása szerintem tökéletes számodra..:)
8/9 A kérdező kommentje:
Első körben, a kérdés feltevése előtt pontosan erre gondoltam én is, ezért várok még tanácsokat, ha valakinek van még jó ötlete a témában. :)
2009. dec. 16. 15:41
9/9 anonim válasza:
Anyunak ugyan nincs sérve, de neki is nagyon sokat fáj a háta. Mi egy közönséges bevásárlás során találtunk azt hiszem talán Tescoban vagy Corában (nem tudom már sajna, olyan párnákat, ami autóban, illetve bárhol máshol ülésnél, fekvésnél a derekat támasztja. Sima szivacs, kb 500 Ft volt, bár ez sajna az évek során kicsit meglapult (kb 5-6 éve lehet meg). Én is azt javaslom, hogy menj be gyógyszertárba, vagy olyan boltba, ahol gyógyászati segédeszközöket lehet kapni (inkább utóbbi), és kérdezd meg, hogy mit ajánlanának erre a problémára... Egyszer én is érdeklődtem ilyenek után, volt több tucat párnájuk, övük, fűzőjük.
Amúgy chi gépünk nekünk is van, és tényleg nagyon jó, de én sem vagyok az a fajta aki képes 20 percre teljesen ellazulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!