Mit csináljak a szomszéd szőke macával?
Párommal meguntuk a városi életet, nyugodt élet reményében vidéken vásároltunk egy családi házat. Úgy gondoltuk a gyereknek is jobb lesz, ha nem plázákban és paneltömbök közt nő fel.
Minap gereblyéztem az udvaron (a kerítés és a kert még nincs készen, csak ideiglenes drótkerítés van felhúzva), mikor észre vettem, hogy a szomszéd oldalon a kert végén egy hidrogénezett hajú szőkeség ólálkodik a mi telkünk felé és nagyon leskelődik. Mikor észre vett, félre vetette a fejét, nem is köszönt és elballagott. Férjemnek meséltem, hogy mi történt, erre kiderül, hogy ő már ismeri, a szőkeség már volt nálunk, mikor ÉN nem voltam ott. Valami ronda macskával ballagott át, megkérdezni, hogy a miénk -e. Persze még ott sem laktunk, még csak a férjem dolgozgatott a ház körül a barátaival. Erre ma beállított a férjem egyik barátja, és megkérdezte, hogy a "jó nő azóta nem volt nálatok?"
Teljesen kiborultam. Közöltem a férjemmel, hogy min. 2 méter magas betonkerítést akarok az egész telek köré, és olyan kaput, amin nem látni be, és ha megtudom, hogy ez a szőke pipi még egyszer beteszi hozzánk a lábát, ha nem vagyok otthon, gereblyével vágom végig. Nekem itt nem fogja bámulni, ahogy a férjem póló nélkül mossa a kocsit, és nem vagyok hajlandó a haverok miatt áthívni az esti grillezésre sem.
Igen, talán féltékeny vagyok és ideges. Már utána kérdeztem a kedves szomszéd csajnak, állítólag nemrég már szétszedett egy családot, ahol még kicsi gyerek is volt, miatta váltak el. Nem tudom mi tévő legyek, mert anyukám meg mindig azt mondogatja, hogy rossz szomszédi viszony olyan mint egy átok, és épp a nyugalom miatt költöztünk vidékre. Mit javasoltok?
A férjed egy önálló akarattal rendelkező felnőtt férfi?
Ha igen, akkor nem lehet, csak úgy elvenni. Csak ha ő is akarja :)
Ha meg akar csalni, meg is fog. Nem kell hozzá a nyomulós szomszéd csaj. Meg fogja találni a módját.
Szerintem feleslegesen balhézol.
Az a nö ha atment egy ilyen akarmilyen okkal azt jelenti, hogy megerösitest var minden ferfitol ez folyton viszket neki
Biztos sok kapcsolata van es szeret hoditani
Csak a ferjeden mulik h veszi a lapot vagy nem.
A nö mindent befog vetni a jövöben sem lesz nyugtod töle.
Könnyen meglehet h elveszi a ferjed es te minel ketsegbeesettebb vagy es feltekenyebb az a nö annal kivanatosabb lesz a ferjed szemeben.
Nehez helyzet
szánalmas lehet a szomszéd nő a hidrogén fejével, gondolom senkinek sem kell hosszú távra, ezért kacsintgat mások családjába is már, mert mindenkihez tapadna, mert fél, hogy egyedül hal meg.
a pasik meg jóhogy semmit nem látnak ebből, csak a melleit, mivel más nem is érdekli őket belőle.
de az ilyen pedig tényleg akkor állítja csak le magát sajnos, amikor atombiztos kapcsolatot lát, az meg sajnos a ti és külön a férjed magabiztos kiállásán múlna.
jó lenne tudni a férjed hogyan viszonozza, vagy oltja ki ha közelednek felé. de mivel te ideges vagy, félsz, ebből kifolyólag pasis pasi lehet a férjed valahol. az meg megint sajnálatos.
igazi férfi mellett magabiztos egy feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!