Létezik olyan, hogy az apa nem fizet gy-t a 2 gyereke után, és amit az állam megelőlegez azt nem hajtják be rajta?
Adott egy fiatal magyar (27-28 éves) anyuka, aki két kiskorú gyereket nevel. A gyerekek apja nem magyar származású, egy fillért sem fizet, és a gyerekekre sem kíváncsi. Születik egy 3. gyereke egy nem magyar nőtől, akit "rendesen" nevel.
Nos, ez a férfi alkalmazott annál a cégnél, ahol én bérszámfejtő vagyok, és nincs letiltás a fizujából. Hogy lehetséges ez?
jobban meg kellene nézni a cégeknek, kiket vesznek fel bérszámfejtőnek.
Én is az vagyok, és még így név nélkül is fel vagyok háborodva azon, hogy te ezen csámcsogsz, és kibeszéled közös ismerőssel is.
Arról nem beszélve, hogy illene ismerned a törvényeket, és tudnod kellene, mikor vonnak, mikor nem, stb.
Szerintem is nagyon vigyazz hogy ezt az infot ne oszd meg senkivel, ezert siman kirugathat, ha elterjed.
Erkolcsileg elitelheto, hogy nem szep dolog, de ez a masik no dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!