Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit vegyek a...

Szerintetek mit vegyek a barátomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
20 éves, imádja a kocsikat, szeret bulizni és a történelmet is szereti bár az olvasás nem a kedvence. Több mint két éve vagyunk együtt és már minden ötletből kifogytam.
2009. dec. 15. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
A te barátod neked kell tudni, mi nem ismerjük őt!!!!
2009. dec. 15. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
A te barátod neked kell tudni, én nem ismerem őt!!!!
2009. dec. 15. 19:16
 3/7 anonim válasza:
61%
Parfüm + beszélj az anyukájával, hogy küldje el estefele valahová, de siessen vissza. Ezalatt te megérkezel hozzájuk, bemászol egy hatalmas csomagolt dobozba, majd az anyukája megköti szalaggal... persze a derekadra is köthetsz egy szép masnit, pici lenge ruhában a többit rád biznám:P :) 2 év sok idő... hajráá... :)
2009. dec. 15. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi ez jó ötlet! :)
2009. dec. 15. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Azzal a dobozba bemászós ötlettel csak akkor próbálkozz, ha az anyja nem régimódi mert lehet nem menne bele egy ilyen ötletbe vagy nem nézné jó szemmel. Hát a parfüm az jó ötlet. Ezüst karlánc, vagy egy jobb öv, valami felső. Üléshuzat? :D
2009. dec. 15. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

összeget nem írsz.

de ha van laptopja akkor hozzá taska, vagy egy pénztálca, vagy pl a párom imádfja a carrera autópályát ahhoz kap mindig valamit.

2009. dec. 15. 19:50
 7/7 anonim válasza:
48%

Talán kicsit gyerekes, de egy ilyen modell-autó is jó ötlet sztem. Én névnapjára vettem ezt a páromnak, egy kicsi, kb 10-15 centis kék trabantot. :) Imádta.

És mellékelhetsz hozzá egy kártyát, hogy : "A benned lévő nagy gyereknek. "

És valami férfias dolog plusban, ahhoz pedig a kártya, hogy: "A benned lévő kis férfinak." :D

19!L

2009. dec. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!