Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek hogy tetszik a Zsanett...

Nektek hogy tetszik a Zsanett név?

Figyelt kérdés
Vagy a Viktória jobb?
2014. márc. 16. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Nekem tetszik, ha lányom lesz, Zsanett lesz, ha fiam, akkor nem.

A Viktória is tetszik. ha lányom lesz, Viktória lesz, ha fiam, akkor nem.

2014. márc. 16. 18:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Kb 12 éves voltam, amikor a BB ment, és nekem ő volt a kedvencem, úgyhogy nekem is ő jut eszembe róla. :D Talán ezért, de ez az egyetlen -ett végű név, ami valamennyire tetszik.
2014. márc. 16. 18:42
 13/20 anonim ***** válasza:
A kettő közül a Zsanett jobb. A név maga annyira nem tetszik, viszont az összes Zsanett nevű ismerősöm nagyon kedves, aranyos lány (és egyik se roma).
2014. márc. 16. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

A Zsanett volt, aki megerőszakoltak a rendőrök!!

(Állítólag.)

Azután a sztárügyvéd kimosdatta őket!

2014. márc. 16. 19:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Se a Zsanett sem a Viktória nem tetszik sajnos. A Viktória azért nem, mert csak ellenszenves, nagyszájú Vikit ismerek, a Zsanett azért nem, mert állandóan az jut eszembe, hogy ez a Jean, azaz János franciául nőiben (Jeanette).
2014. márc. 16. 20:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a kettő teljesen rendben van. Nekem a Viki jobban tetszik
2014. márc. 16. 20:16
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Egyik rosszabb, mint a másik, de nyilván senki nem fogja kinevetni egyik névvel sem, ismertek. A Viktória kevésbé ellenszenves hangzású.
2014. márc. 17. 01:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Megmondom őszibtén, hogy ezzel a névvel elfogult vagyok..de nem pozitív értelemben.

Az egyetlen név ami "normális" mégis utálom...

Csak negatív dolgokat és személyeket kötök hozzá.

Ha megallom a hideg ráz...

De ugye az én véleményem a te szemszögedből így nem releváns:)

Azért gondoltam leírom:)

Amúgy mindig adok esélyt minden Zsanettnek, hiszen szintem is nevetséges valakit a nevéről megítelni, de sajnos még nem sikerült csalódnom;-)

A Viktória tetszik, ha félreteszem a negatív érzéseimet, akkor is ez a véleményem, hangzásra is szebb a Viktória...

2014. márc. 17. 07:44
 19/20 anonim ***** válasza:

13-as meg kellene ismerkednünk, hogy kedves Zsanetteket ismerjek meg..

És nem is viccből mondom, mert utálom az előítéleteket, ha a sajátom, akkoris..( amúgy mind Zsanett mind Viki romát is ismerek, szerintem nem mérvadó..pont ennél a két névnél)

2014. márc. 17. 07:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem olyan szép név. Több névelemző előadáson is példaként említik a Viktória nevet. Azt mondják hogy sokan azért választják a Viktória nevet, mert győzelmet jelent. A valóságban olyan energiákat adnak vele a gyermeknek, hogy a későbbiekben nem bírja ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, csak azt tudja elfogadni ami az ő akarata. Győzni akar minden helyzetben, ezért kerül konfliktusokba.
2014. márc. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!