Hogy gazdálkodjak ennyire kevés pénzből?
És énekeljetek karácsonyi énekeket! A karácsonyt nem kell mevenni! Az eljön mindannyiunkhoz, ingyen! :)
Régebben kökényágat díszítettek, szúrtak a tövisekre aszalt szilvát, pattogatott kukoricát. Ilyet te is csinálhatsz, ingyen.
Anyám mindig mesélte, hogy az 50-es években kenyeret csomagoltak selympapírba, s azt lógatták a kökényágra. S emlékezetes maradt neki, mindig meghatódott, hogy hogy szerette őt a nővére, aki csinálta neki. A gazdag karácsonyokat nem is emlegette.
Mi gyerekkoromban nem szoktunk se fát állítani, se ajándékot - nem volt valahoy szokás. Csak kis fenyőág. De jöttek a rokonok, anyám babázott velem, és éjjelig énekeltünk a tűz fénye mellett. Nagyon szép volt.
Egy volt rosz, hogy majdnem egyest kaptam a karácsonyfa rajzomra. Mert én felfelé rajzoltam az ágakat, ahogy a fenyőn áll. A karácsonyfán meg lefele szokták :)
Boldog, szép , fehér karácsonyt!
És mesélj a gyermekednek Jézusról, aki egy istállóban született meg, széna között, s az állatok melegítették a lehelletükkel.
S hamarosan a három ismert földrész királya borult le előtte ajándékokkal , hogy imádják őt!
Vedd romantikusra az idén! :)
Küldök én neked mákot, add meg a címed!
Társasjátékot is lehet rajzolni is. Még jobb is. S kavicsokat festeni figurának. Még jobb is. Tud már a kicsi malmozni? És a twister?
A karácsonyt nem lehet elsumákolni, az eljön mindenképp, mé a hajléktalanra, és a maga-tudatlanra is.
A sumákolást meg egyszer s mindenkorra felejtsétek el! Tud mindent a gyermeked. Esetleg nem mondja - ha ezt látja otthon.Bocs.
Én küldtem neked egy emailt, nézd meg megérkezett-e. A gyerek már össze is készített, mit küldene nektek. Rugós foci,autó, na meg lesz egy kis narancs és banán is benne.
Ha nem érkezett meg, akkor most írj vissza, mert megoldjuk
még annyit, hogy:
kapni is kell tudni, megbántasz mást, ha nem hagyod, hogy segíthessen. majd, ha lesz pénzed tegyél te is jót valaki mással. ha valaki jót tett veled 1*, háláld meg 2* és jó lesz a világ. :) de komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!