Lili vagy Lilien? Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 20:51
11/17 anonim válasza:
A kettő közül a Lilit (bár az sztem túl gyerekes egy idő után), a Lilien borzalmasan néz ki így leírva, magyar vezetéknévhez meg nagyon amerikamajmolósan röhejes. Én akkor már inkább Liliánát vagy Lillát választanék.
12/17 anonim válasza:
Lili. De tényleg tucatnév. Mind a két lányom ovis csoportjában van, nem is egy, 2-2. És a játszón is találkoztunk már jópárral. Nem is olyan rég azon nevettünk, hogy itt mindenkit Lilinek-Jázminnak vagy Annának hívnak :D Sajnos ehhez nekem is sikerült becsatlakoznom a Panninak keresztelt lányommal :)
A másik két gyereknél már jobban figyeltem, hogy ne legyen ennyire felkapott a nevük.
Nekem egyébként a Lia név tetszik nagyon.
13/17 anonim válasza:
Nekem kb. 8 éves korom óta megvan, hogy ha lányom lesz, Lilinek akarom hívni, most 23 vagyok, lassan jöhet a baba is, erre mostanra lett felkapott név... :(
Én Lilit magában (így felnőtt fejjel) nem adnék, inkább Liliána.
15/17 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de a kettő közül inkább Lili. Ha így akarnám nevezni a gyerekemet, én a Lilian formát választanám, az tetszik.
16/17 anonim válasza:
Egyiket sem. Borzasztóak! De ha nagyon választani kéne, talán a Lilient! Azt lehet becézni Lilinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!