Nyolc hónapos terhes vagyok és a párom elkezdett nagyon inni. Mit tehetnék?
Miután terhes lettél, nem tudtad volna az albit fizetni. Ezt nem értem, ez azt jelenti, hogy te albiban laktál, a pasi meg az anyjánál? Vagy mindketten albiban laktatok, de te fizetted?
Nagyon sajnálom a helyzetet amibe csöppentél, de utólag már kár okoskodni, a meglevő helyzetet kell megoldanod.
Mond meg neki kerek perec, hogy ha nem hagyja abba az ivást, tényleg nem fogod szeretni.
Az anyját is be kellene vonni, hogy segítsen már kirángatni a kicsi fiát a gödörből.
Ezzel a pasival az lesz a baj, hogy örökké vetélytársnak fogja érezni a gyereket, akivel versengeni kell a szeretetedért, és persze majd duzzog mindenért. A kapcsolatotok azon áll vagy bukik, hogy hajlandó lesz-e végre felnőni. Javasolnék neki pszichológust is, bár kétlem, hogy elmenne.
SZerintem az szánni való, ha valaki nem használja az agyát. A történtek szerint VAGY nem is laktak együtt VAGY a férj sem dolgozik. Akkor reális, hogy gyermekük lesz?
Ha nem élnek együtt, milyen kapcsolat? Annyira megbízható, hogy gyereket vállalok?
Ha együtt élnek, de még az albi sem kifizethető, akkor gyereket vállalok?
És annak kizárt, hogy nincs előzménye, hogy a párja elkezdett inni és hogy kényszerképzetei vannak!
Ha lehet leléphetnél a saját szüleidhez egy időre. A párodnak meg pszichológus kéne mindenképp,mert ez nem normális.
Egyébként engem is érdekelne hogy mi ez az albérletes dolog pontosan. Eddig nem ivott a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!