Van olyan dolog, főleg tárgyra gondolok, de mást is írhattok, amit rejtegettek a párotok elől?
Az ajándékát szoktam...
De ha akarná azt is megtalálná...
Amúgy nincs ilyen dolog, nem igazán látom értelmét..
főleg az ilyen szerelmikötéseknek..szkeptikus is vagyok, de ha 100% lenne, hogy működik sem tenném, "kényszerből" ne legyen velem senki, mert később csak megszenvedi az ember../ez más kényszerítőeszközökre is igaz, gondolok itt a "véletlen" teherbeesésre/
amiről nem biztos, hogy tud, hogy van itthon terhességiteszt...
néha túlparázom, és most nem lenne aktuális, hiába szedem a tablettát mindig pontosan, néha azt hiszem hogy, és minden második hónapban nem akarom hogy ő is ezen görcsöljön. amúgy nem titok, de nem mondtam..ennyi
ezért marhára le leszek pontozva, de a cigi. le akar szokni, és tudom, hogy úgy nehéz, ha látja, hogy én rágyújtok, ezért a táskámban rejtegetek egy dobozzal, és ha elmegyek itthonról és megkívánom, rágyújtok. (nem vagyok függő, de néha jól esik.)
azon kívül egyszer pár órán át rejtegettem egy terhességi tesztet, nem akartam idegesíteni vele, mert pont nem voltunk olyan anyagi helyzetben. negatív lett, kidobtam.
Holnap lesz a névnapja, csak nem teszem ki addig az ablakba az ajándékát! :)
Más dolog nincsen.
16-os, ezzel én is így vagyok, megvannak a képek.
Mondjuk nézegetni nem szoktam őket, és nem is a gépemen tárolódnak.
Van egy felhő tárhelyem, ahová tömörítve, majd a zip-eket feldarabolva töltöttem fel a képeket.
Egyrészt szép emlékek, másrészt lehet majd mit mutogatni az unokáknak, gyerekeknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!