Egy 19 éves, most érettségiző lány és egy 37 éves, elvált ember kapcsolatáról mit gondoltok? Lehet jövője?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire lesz tartós a kapcsolat?
Május óta vannak együtt, most nagy a szerelem.
A lány szülei nagyon nem örülnek,a nagy korkülönbség, és a férfi családos helyzete miatt (két gyereke is van, a fia 14 éves, a lánya 12). De mivel nagykorú a lányuk, beleszólási joguk nincs. A szülők bíztak benne, hogy ez a fellángolás hamar elmúlik, de már lassan egy éve tart.
2014. márc. 4. 09:37
11/14 anonim válasza:
pár év múlva a pasi meg a most 14 éves fia szendvicsben tolhatják a csajt, szerintem ez mindenképp előny
12/14 anonim válasza:
Pont ugyanilyen kapcsolatban voltam ennyi idosen, csak neki egy gyereke volt. D.gni es szoralokozni jo egy ideig, aztan amikor huszonevesen latod, hogy ideje hogy szulj, akkor jon elo, hogy neki mar van es nem kell,pesztralod az ovet mint az ingyencseled, de ha mellette maradsz, akkor orulhetsz ha egyet megcsinal neked...Nekem azt mondta, hogy na jo, legyen egy. De nekem ez nem volt megfelelo mert mindig 2-3at akartam es szivessegbol ne csinaljon nekem senki gyereket. Vegul otthagytam es ferjhez mentem par evvel kesobb. Nemreg lattam, teljesen ledobbentett, hogy en meg aktiv, fiatalos vagyok es multkor egy nalam 15 evvel fiatalabb srac probalkozott be, o meg milyen oregember lett mar... Hogy mennenk kirandulni? En meg mindig felhuzom a gorkorit es lehagyom a gyerekeket.
13/14 anonim válasza:
Apakomplexus.
Amúgy te kinek a kije vagy??
14/14 anonim válasza:
kiwi66:
2 év még semmi. Eyy nős pasinak szülni? Kíváncsi lennék, mi lesz pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!