Apukám folyton köhög, nem hajlandó orvoshoz menni, és megsértődik. Mit tegyek?
Ne akard rávenni inkább kérdezd meg h mitől tart h miért fél ,miért bagtelizálja el.Ha meg tényleg semmiség akkor miért nem megy el.
Vagy ha legközelebb megy a másik orovshoz kisérjétek el v telefonáljatok az orvosnak h vizsgálja ki.
Szia. Hát, én sajnos nem tudok sok jót mondani, bár apud picit másabb, mint az én apum. Apum erős dohányos volt, és sokat köhögött. Egy idő után nekem is feltűnt, és felmerült bennem, hogy mi van ha tüdőrákja van, aminek ugye egyik tünete a köhögés. Sajnos egy év múlva diagnosztizálták nála. Ő sem akart elmenni dokihoz, csak amikor már hívták.
Nem ijesztgetni akarlak, apum mindig köhögött, nem csak bizonyos helyeken. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van, hogy a megérzés jó, de sajnos az apákat a legnehezebb az orvoshoz könyörögni. Próbálj vele beszélni, hogy aggódsz érte, szereted, és ha komolyabb, akkor még időben el lehet kapni, és ne akarja, hogy a gyereke és a felesége elveszítse őt.
Kiserje el valaki a vernyomasmeresre es ott mondja el hogy nagyon kohog.Volt mar velem is ilyen,hogy tudtam,hogy valami nincs rendben,de ezt hogy magyarazzam az orvosnak,hogy ilyen hulyeseggel zaklatom,mit gondol majd rolam? Szerencsere a ferjem megertett, es egy egyszeru recept urugyen elment a korzetinkhez es elmondta a bajomat.
Nagyon halas voltam erte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!