Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együttélés esetén: előfordul,...

Együttélés esetén: előfordul, hogy veszekedés közben üvöltötök egymással?

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 12:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk vitatkozni, időnként veszekedés is előfordul, felemeljünk a hangunkat, de konkrétan üvölteni nem szoktunk.
2014. márc. 1. 12:41
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Most komolyan kimeljenek mar azok a parok akik fel eve vannak egyutt. Hogy nem mi sosem vitazunk, hiszen minden annyira tokeletes. Olyat nehezen hiszek el, hogy a tizen huszoneve egyutteloknel is mindig mindan happy. Oke ok kulonbozo modon kezelik a feszultsegeiket, ez a kerdes szerintem nekik szol.

Masreszt meg az egyik valaszado szepen mosolyogva is meg tudja alazni a vitapartneret.... szep. Lehet, hogy en kiabalok, de sosem celom megalazni a masikat. Sot az uvoltes heveben is ugyelek arra, hogy ne sertsem meg, foleg ne alazzam meg.

2014. márc. 1. 12:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, #12 érti, hogy mire is gondolok..
2014. márc. 1. 13:11
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Hajaj, de még hogy. Szerintem ez temperamentum kérdése, és nem attól függ, milyen jellegű a vita. Mi amúgy is hangosak vagyok, tehát veszekedésnél sem fogjuk vissza magunkat. De ez így volt a kezdet kezdetén és 10 év elteltével is. Szóval szerintem nem biztos, hogy az számít mennyi ideje van együtt a pár.
2014. márc. 1. 14:03
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Hát én szoktam üvöltözni, párom nem igazán, ő nem kapja fel annyira soha a vizet. 5 éve vagyunk együtt.
2014. márc. 1. 14:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Eddig még nem fordult elő,talán 1-2szer szoltam hangosabban de még nem üvöltöttem de nem csak a férjemmel nem hanme úgy általában nem vagyok az az üvöltözös tipus.12éve vagyunk együtt.31N
2014. márc. 1. 14:34
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Én 27 éve élek már házasságban,és bizony előfordult jópárszor,hogy üvöltöttem.De annyira nem jellemző ez rám,mert amúgy csendes halkszavú vagyok, hogy még a hangom is elment ilyenkor.

Hogy mi hozott ki a sodromból ennyire?Hát az,ha férjem berúgott.Nem tehetek róla, ha meglátom, hogy részeg, felmegy a pumpa bennem ilyenkor.Tudom, hogy nem kéne, de mégis....

Piti dolgokon, anyagiakon,egyéb nézeteltéréseken nem szoktam kiabálni.

Általában csak én kiabálok ilyenkor is,ő sunyít....:)

Tehát üvöltve veszekedni tulajdonképpen nem is szoktunk:))

(mert az nem veszekedés,ha csak én fújom!)

45/nő

2014. márc. 1. 15:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Veszekedés van, ritkán, de van. Legtöbbször csak a feszültség miatt, de olyankor sem kiabálunk soha. Az nem normális szerintem.
2014. márc. 1. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:

5 éve együtt élünk. inkább az elején, az összecsiszolódás időszakában voltak nagy tányérdobálások, ma már higgadtabban vitázunk.

nem szeretek kiabálni, mert az a gyengeség jele.

2014. márc. 1. 17:05
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Igen, előfordul.

Forró vérűek vagyunk mind a ketten. Eleinte is elő fordult, míg össze nem csiszolódtunk. És néha mostanában is, mert havonta jár haza és mindenki megszokta a maga kis ritmusát.

Legutóbb azért volt üvöltözés, mert nincs kilincs a konyhai kis szekrényen....:-D

Rá kell csapni ököllel a tetejére és akkor kipattan. Párom utálja a fölösleges csapkodást csörömpölést. Az hitte valamin felhúztam magam azért vergődök. Ezért mérgében lekapta a kisajtót onnan és mondta a magáét.

Erre én ki kaptam a kezéből és őt túl ordítva (kimagyarázva magam) próbáltam vissza akasztani a helyére. Idegességemben nem sikerült. Ő kérte, hogy adjam oda neki, majd ő vissza teszi. Én csak azért sem adtam, hisz ha nincs itthon, minden férfi munkát én csinálok, nem kell segíteni. Erre felment benne a pumpa, kikapta a kezemből és össze törte a kisajtót a konyhai ajtó félfán.

Na akkor már mind a ketten üvöltöttünk, hogy ki is a nemnormális.

Ma már csak röhögünk rajta. Mert egyébként is azt terveztem, hogy le kéne szedni onnan azokat a kisajtókat. Csak a kutyák szálló szőre miatt mindig meggondoltam magam. :DD

Volt komolyabb üvöltözésünk is:

Kinn laktunk külföldön. Páromat átverték a munka helyén, sógornőm ránk unt és úgy döntött nem lakhatunk nála, mert sokan vagyunk. Plusz egyéb átlátszó kifogások.

Az I-re az tette fel végül a pontot, hogy a magyarországi albérlet, amit fizettünk el úszott. A tulaj küldött egy e-mailt, hogy kidobálta a cuccainkat. Pedig még 2 hétre elég volt a pénz amit küldtünk.

Ráadásul nem voltunk bejelentve, nem mehettünk a rendőrségre sem.

Na akkor nagyon össze vesztünk, de konkrétan egyikünk sem emlékszik, hogy min is. Csak az maradt meg, hogy a fejéhez vágtam a távirányítót, meg vissza dobta, csak nem jól célzott.

De aztán, nálunk az üvöltözés után mindig beszélgetés lesz és végül sikerül tisztázni a dolgokat.

6 éve vagyunk együtt.

2014. márc. 1. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!