Mi a véleményetek arról, hogy egy keresztszülő a keresztgyerekének a keresztelőjére egy üveg bort ad, amit 18 éves korában ihat meg?
Nálunk a kisfiunk egy Bibliát és egy Képes Gyermekbibliát kapott. Nem is vártunk ennél nagyobb ajándékot, elég nekem a tudat, hogyha velünk valami történik, a keresztszüleire számíthat.
Ugyanígy tennék, ha valaki minket kérne fel keresztszülőnek.
De a bort nagyon kedves ötletnek tartom! Nyilván egy márkásabb bort választanék a keresztgyermekemnek, esetleg a nevét is ráíratnám a palackra.
Mihez kezdene 20 év múlva a most divatos aranyékszerekkel? Tárolhatja egy ékszerdobozban, amiről időnként letörölgetheti a port.
keresztelőmre akkora játékbabát kaptam, ami nagyobb volt nálam :) bár csak néhány év múlva vettem hasznát. még mindig megvan, de értelemszerűen játszok vele, mivel 22 éves vagyok :)
a bor jó ötlet, az újság is nagyon tetszik.
az arany, meg az ilyen drága hülyeségek sztem is értelmetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!