Tényleg ennyire gáz lenne, hogy ennyi idősen családot akarok?
Én is ebben a cipőben járok csak már kicsit előrébb.
Most vagyok 3 hós, 23 leszek mire megszületik a picim :)
A párommal 2 éve vagyunk együtt, saját házban élünk, 2 kocsink van, a páromnak is saját vállalkozása van meg nekem is van egy tőle teljesen független vállalkozásom.
Nemrég jelentettük be otthon az én családomnak a jó hírt, erre hát mint ne mondjak, nem azt a reakciót kaptam, amit vártam. Inkább ki vannak akadva, hogy minek, minthogy örülnének................. Ez meg nekem nagyon rosszul esik.....
Pedig ez volt minden vágyam, ők is tudják.
saját házban élünk, 2 kocsink van, a páromnak is saját vállalkozása van meg nekem is van egy tőle teljesen független vállalkozásom.
:D Itt mindenkinek van hitelmentes háza, kocsija, vállalkozása... vicces.
Ki mondta, hogy mindenkinek van?
Rajtam kívül szerintem nem is írta senki, talán a kérdező.
De tudod van akinek ez megadatik, nehogy már én érezzem magam rosszul miatt.
A páromnak mezőgazdasági cége van, neki mindenki ezzel foglalkozik a családban, nagyszülők-szülők-testvér mindenki. Evidens, hogy neki is ez lett. És jól is megy neki.
Én meg örököltem távolabbi rokontól, és mivel elverni nem akartam, így nyitottam egy vendéglátóhelyet belőle, mivel vendéglátos sulit végeztem és ez érdekelt, és szerencsémre bejött, eleinte volt segítségem, hogy mégis hogyan kell, mostmár egyedül is tudom csinálni.
Húúú, de hihetetlen.
34 százalékos! Mutasd meg már légyszi,hogy hol élnek ma az emberek 100 évig??
Ja, és jó muri 60 évesen gyereket vállalni. Na persze. Látszik nincs gyereked. Jobb esetben megérik hogy elvégzi a gyerek az alapiskolát.
Kérdező! Adott minden ahhoz, hogy babátok szülessen! Ha vágytok rá, akkor csak a szivedre hallgass!
Nekem is 22 évesen született az első gyermekem (vagyis lett volna 20 évesen, csak azt sajna elveszitettük). Most 36 éves vagyok és 3 gyerekünk van, mindenünk megvan és boldogok vagyunk. Nem kell a rosszalló megjegyzésekre hallgatni, általában az irigyek beszélnek igy. Nem tudom miért gondolják azt hogy 30-35 éves korig kell bulizni. Nekünk kb. ha 3-4 év jutott, és elég is volt belőle. Mi olyan jó abban, hogy minden hétvégén buliba mész? Igen egy darabig érdekes, de aztán? Azt hiszik, akinek gyereke születik, azzal vége az életének. Pont ellenkezőleg, akkor kezdődik. Egy gyerek adja a legtöbb örömöt az életben (legalábbis nálam igy van :)). Gyerek mellett is ki lehet kapcsolódni, bálba menni, kirándulni a gyerekekkel, ha nagyobbak akkor már nélkülük is....
És megint csak eljön az az idő, mikor a gyerekek felnőnek, kirepülnek, és ott jön megint az az idő, ami ismét a tiétek. És ha igy lesz, még akkor is fiatalok lesztek. :) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!