Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nevet választanátok...

Melyik nevet választanátok ikreknek ezek közül? Zádor, Zalán, Zaránd, Zente, Zerénd, Zétény, Zimány, Zoárd?

Figyelt kérdés
Ne legyen túl összecsengő a két név. Vezetéknévhez mind jó

2014. febr. 26. 13:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Árminnal beletrafáltál, az utcaban amikor az egyik család a kisfiukat Árminnak nevetzték el, mindenki forgatta a szemét. A agymamámék sápítoztak, hogy"szegény gyerek"

Szeribtem túlzás vokt és tán sértő is a reakciójuk, annak ellenére, hogy nem kifejezetten tetszik a név, de szerintem nem bajos.

Csúfolás..

Árvácskának hívták, ne kérdezd miért, amikor iskolásak lettek.. Ármin..minimum árnak...ezt sem értem..de a gyerekek így hívták...

Bár azt hiszem sokkal több csúfolődás érte ami nem a nevéhez kapcsolódott /késői gyerek volt nagyon, 20 évvel idősebb tesókkalm és az anya nagyon ajnározta, feltte..és pipogyává nevelte a kicsit... Most nem tudom milyen ember lett belőle, olyan 15 lehet)

A lényeg az, hogy akit csúfolni akarnak, csúfolni fognak, az pedig nem a nevén fog múlni...

Én Orsolya vagyok.. Kismilliő csúfolődás létezik rá, egyedül az unokatesóm viccelődött vele, a suliban oviban csak poénkodva...

De pl az Enikő ismerősömnek, kn 5 éves korunkban hallottuk valahol a mondókát, azt sem tudbpva mit jelent:

" Mi kő, Enikő? Tán kökemény kuki kő, Enikő?"

Nem tudtunk abbahagyni, pedig nem is csúfolásből mondtuk..csak jő hangzása volt...

Félreértés neessen, nem ezeket a neveket védem, csak általánossagban...ezek még annyira nem is elszállt nevek..mint a Málna, Micike, múltkor, hogy a Cromwel-t lehet-e adni.

Nekem is van olyan név ami tetzsik, de ez tetszett 15 éve is...mist nagyin felkapott, úgyhogy mást keresek.

Nem. Azzal van bajom, hogy sok mindeninek tetszik, de nem szeretném hogy az osztályában úgy legyen mint ano nálunk. A fiúk majd fele Tamás(3)és Ádám(3) volt, 13 fiú volt jah és mág sikerült 2 Józsefet, és 2 Lászlót is besűríteni.

2014. febr. 27. 07:21
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

ezeket a neveket elég nehéz megjegyezni, sokaknak biztosan nem jutna eszébe, hogy hogy is hívják a gyereket

a helyedben még nézegetném a keresztneveket, nekem jobban tetszenek az egyszerűbb nevek pl.: Máté, Márk, Noel

2014. febr. 27. 11:35
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, szerintem Zente és Zétény a legjobb így együtt.
2014. márc. 11. 16:22
 34/38 anonim válasza:

Zétény

Zoárd

- mind gyönyörű név :)

2014. márc. 19. 18:08
 35/38 anonim válasza:

Zalán - Zétény :)

Nekem, Márk - Marcell ikreim vannak! :)

Boldog Babavárást kívánok!!!

2014. márc. 26. 23:00
 36/38 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne: Zétény-Zimány nevek lettek a befutók :)
2014. máj. 31. 12:57
 37/38 anonim válasza:

zalán-zétény

zaza-zéti

2014. aug. 3. 12:47
 38/38 anonim ***** válasza:
:)
2017. nov. 23. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!