Bennem van a hiba, ha nem szeretnék olyan férfivel kapcsolatot, akinek gyereke van?
A volt páromnak is van egy kisfia. Vele jól kijöttünk, bár teljesen máshogy van/volt nevelve, mint ahogy szerintem kellett volna. (pl ha tönkretett valamit nem szólt rá az anyja, hiszen még csak gyerek, nem volt baj ha nem köszön az utcán, nem baj ha evés előtt édességet eszik stb)
De a párom sem úgy állt a dolgokhoz, ahogy én elvártam volna, ha a gyerek közös. Egyszerűen nem volt kedve a gyerekhez, akkor kapcsolt neki mesét, és órákig letojta a gyereket. Néha rászólt,hogy menjen el wc-re vagy hogy éhes e. Ha kint szép idő volt, a párom nem akart kimenni vele a játszótérre, mert ő filmet néz és az fontosabb. A gyerek anyjával is sokat veszekedtem, mert minden "luxusra" költötte a pénzét, aztán nekem sírt hogy nem tud a gyereknek ruhát venni, meg a gyerek apját a fb-on eláztatta, hogy ő milyen szemét apuka, mert egyszer nem hozta el a gyereket mikor az ő hétvégéje volt, mert nagyon lebetegedett, én pedig dolgoztam.
Szóval nagyon sokat stresszeltem, fogytam az utóbbi időben. Most készen állok újra párt keresni, de nem szeretnék olyat akinek gyereke van.
Tudom nem mindenki olyan apuka mint az exem, de a gyerekek anyja döntő többségében állandóan vitázik az exe új párjával, és én ebből szeretnék kimaradni.
Megpróbáltam egyszer, de nem ment. :(
Kisgyerekes apukával én sem szeretnék, de ha már (majdnem) felnőttek a gyerekek, akkor talán.
Én legalábbis egy ilyen majdnem felnőtt gyerek voltam, amikor apám összejött a mostani feleségével. Már gyerekeik is vannak, és szerintem tökjól elvagyunk, ha meglátogatom őket, ráadásul ingyen és szívesen bébiszitterkedem.
Persze az anyagiakat tekintve sem irreleváns, hogy van-e másik házasságból származó gyerek.
Én is így voltam, míg meg nem találtam a mostani párom.
Egyenesen kerültem az ilyen pasikat, vagy ha megtudtam, hogy elvált és gyereke van, akkor valahogy mindig abbahagytam a beszélgetéseket.
Megismertem a jelenlegi párom, szeretjük egymást. Rohadt nehéz elviselni a gyereke nyafogását, ráadásul 6 éves kislány, a legjobb fecsegős korszakában van. Én is olyan férfit szerettem volna mindig, akivel ha gyereket vállalok, mindkettőnknek ez lesz az első közös gyereke. Sosem fog teljes fizetést hazahozni, mert hiába 20 ezer ft a gyerektartás, ha hozzuk 2 hetente a gyereket, akkor is folyton költünk rá. Már félek vásárolni menni... Ha játszótérre megyünk, akkor fagyi, csoki, pepsi, ez az.. Én még sosem voltam házas, és ő igen. Nekem nincs gyerekem, neki van. Én sosem fogom tudni megadni neki az első gyerek örömét, de talán azt igen, hogy láthatja felnőni. Mert anno az exe megcsalta a párom, amikor a gyerek másfél éves volt, azóta nem él vele. Most már ketten vagyunk eggyek. Az ex áskálódik, pénzt kérne laptopra meg plazma tv-re, holott mi mindketten dolgozunk és nem tehetjük meg... Szóval.. szeretem és vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!