Mit vehetnék a barátomnak karácsonyra?
Tudom, hogy naponta több ilyen kérdés is van de légyszi segítsetek.
Volt már gravírozott és közös képes ajándék. Parfümöket nem nagyon szereti. Szereti a számítógépeket és a focit.
Pl. a Puskás, Hungary c. filmet DVD-n,
vagy, ha szereti a Fradit, akkor A Ferencváros legjobb 50 futballistája c. könyvet (azt hiszem van más csapatokról is ilyen könyv),
vagy nézz körül itt:
- Számtech könyvek? Az legalább hasznos is. :) Párom mindig azt kér. :D
- 4-8GB-os pendrive
- ruhák, pl póló, pulcsi, öv
- karóra fémszíjjal, ezüst lánc
- kedvenc filmje dvd-n, ami nincs meg neki
- ipod
- borotvakészlet
Hirtelen ennyi, de még gondolkozom. :) A kérdésem az, hogy hány éves és hány forintot szánnál rá? :)
Kedves 17:51!
Attól még nem sz.gép b*zi, mert szereti a számítógépeket. Ennyi erővel az emberek 80%-a az...
20 éves.
A filmeket ami kell neki letölti. Öltözködni nem nagyon szeret, mármint nem a divat után megy, ebből kifolyólag a ruha, öv, kizárva, ékszer szintén..és focicsapatos sála van:) Számítógépes könyv az jó ötlet, erre már én is gondoltam, csak nem tudom hogy lenne-e ideje olvasgatni, mivel suliba jár, dolgozik, és még itt vagyok én is neki:P
Jah és igen, nem feltétlenül számítógép b*zi, az aki gépezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!