Milyen ajándékot vegyek karácsonyra anyámnak?
Apámnak már megvan, hogy mit fogok venni, de anyámnak nem nagyon tudok jó dolgot kitalálni.
Elsőnek gondoltam egy könyvre, de aztán rájöttem, hogy azt úgy is ki tudja kölcsönözni, aztán jutott eszembe a szakácskönyv, de mivel elég válogatós vagyok tesómmal együtt, ezért úgyis csak a megszokott kajákat csinálná.
Aztán valami fényképes tárgyra gondoltam, bögre, vagy párna, vagy valami, de nincs semmilyen normális képem, amit rányomatnék bármire.
Mit vegyek neki?
Valami olyanra gondoltam, amit használna is, pl. fürdősó, de nem tudom, hogy jó ötlet-e.
És mivel még csak 14 éves vagyok nincs keresetem, kb. 3000 forint körül szeretném megúszni.
Várom az ötleteket.
Köszi a válaszokat, még nem döntöttem el mit veszek, de adtatok pár extra ötletet.
És azért oké, hogy még csak 14 éves vagyok, de mégsem csak 8.
Kézzel nem tudok nagyon mit készíteni, egy rajz nem valami nagy szám, varrni/festeni vagy bármi ilyesmit nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!