Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Örököltem? Vagy ez az én...

Örököltem? Vagy ez az én saját és csak bennem fellelhető tulajdonságom? Túl nagy a fantáziám?

Figyelt kérdés

Örököltem? Vagy ez az én saját és csak bennem fellelhető tulajdonságom?

Nagyon szeretek álmodozni, fantáziálni. Szabadidőmben írok [könyvet, egyéb történeteket], festek, rajzolok, táncolok stb. De valahogy mindig az lesz az álmaim vágyának vége, hogy egy biztos családi hátteret akarok magamnak és, hogy én iskola után olyan két évet dolgozni akarok, majd jöhet egy férj és két gyerek. Egy szép otthon, amit én rendezhetek be, mégis kötetlenül élhetnék a nagyvilágban. Lehet, hogy ez azért van, mert ritkán engednek el valahova és vágyom a szabad kötetlen, mégis felhőtlenül boldog életre? Valami olyanra, ami nincs meg a kamasz koromban? De a gyerek a legnagyobb tényező nagyon szeretnék egyet és nagyon jószívű ember vagyok legyen az 6 hónapos vagy 60 éves. Komolyan vágyok arra, hogy törődjek valakivel.

15 éves lány

2009. dec. 7. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond,átlagos fiatal vagy.

Viszont előre megsúgom egy család nem fér össze a nagyvilágban való kóborgással.

Ha ennyi mindennel el tudod foglalmi magadat,miért baj,hogy nem engednek?Féltenek.Örülj neki,fontos vagy.Meg fiatal.Túl fiatal.Aki kissé álmodozó,így könnyen rászedhetik.

Nincs olyan,hogy szabad kötetlen élet,mindig tartozunk valaki felé kötelességgel.Legyen ez szülő,barát,tesvér,iskola,munkahely.

ha mindenáron törődni akarsz valakivel egy kisállatot javasolnék,megtanít a felelősségre is a szeretet mellé.

2009. dec. 7. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a nagyobb baj, ha 15 évesen nem lennének vágyaid, álmaid!

Dolgozz rajta, hogy teljesüljenek az álamid, de nem szabad elfelejteni, hogy nem mindig attól leszünk boldogok, hogy megkapjuk azt, amit szeretnénk, sokszor nagyobb boldogság a lehetőségben megtalálni önmagunkat.

Több okos mondás is eszembe jut ezzel kapcsolatban, de hogy ne kezdjem el szabni a szárnyaidat, csak egyet irok le neked:

"Nem bölcs ember az, aki eléri amit szeretne, az a bölcs, aki eléri, és élvezni is tudja azt!"

Sok sikert kivánok neked!

2009. dec. 7. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindig tartozunk valakihez? Ez egy jó tanács. Köszönőm szépen :D Nem szabad elszállnom, ha egyszer kirepülők a családi fészekből. Igaz? Meg kell tartanom a felelősségérzetemet és nem hülyeséget tenni. Nem szeretném, ha valamibe is belevinnének. Én megmaradok egy kislányos álmodozó típusnak. Átlagos fiatal vagyok? Jupijééé ;D

Amúgy van kisállat: 2 cica és 1 kutyus és imádok velük foglalkozni és ráadásul az unokatestvéremének is, van egy 6 hónapos gyerkőcük, úgyhogy igyekszem velük lefoglalni a vágyaimat, míg fel nem növők.

Köszönőm a válaszokat. Kedvesek vagytok: D

2009. dec. 7. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanilyen vagyok, amióta tudom az eszem és nem változtam sokat.A lelkemen ejtett sebek miatt már nehezebben mutatom meg milyen kis világom van,de legbelül ugyanaz vagyok:)Akármi is történik mindig ilyen maradsz, mert ezek az archetípusod alapvezető személyiségjegyei. Saját tapasztalatból mondom, hogy vigyázz kinek és mennyire nyitsz meg, próbálj jobban a földön járni, mert az emberek nem olyan jók, ahogy tűnnek (legalábbis a legtöbb esetben).És legyél önállóbb, de függj érzelmileg senkitől, mert van olyan típus, aki a mi fajtánkra "utazik" és élősködik.:)

Remélem megfogadod a tanácsaimat:)

(20vagyok)

2009. dec. 7. 23:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezek jó tanácsok :]]] Megfogadom. Thanky You very much :D
2009. dec. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!