Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak a szüleimnek karácso...

Mit adjak a szüleimnek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Pénzem nincs, így arra gondoltam valamit csinálok nekik. Van valakinek ötlete?
2009. dec. 7. 06:07
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az unokáim készítettek számítógéppel fényképes naptárt.A másik unokámtól pedig szinten géppel készített fényképes karácsonyi üdvözletet kaptam.
2009. dec. 7. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam már olyat, hogy vettem egy átlátszó üvegű vázát és flitterekkel beragasztottam az egészet. Nagyon jól nézett ki és mindenki nagyon örült!
2009. dec. 11. 12:56
 3/4 anonim válasza:
A papirjatek.blog.hu oldalon találhatsz egy pár nyomtatható, kivágható, és összeállítható modellt. Majdnem ingyen van...
2009. dec. 11. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Mézeskalácsház!

1 napi munka, de nagyon megéri. Ha csinálsz hozzá lámpát, ami este a karácsonyfa alatt világít a házban, akkor az nagyon szép.

Megenni lehet, de nem kell.

2009. dec. 12. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!