Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha anyu nem...

Mit csináljak, ha anyu nem enged modellkedni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és már nagyon régóta szeretnék modellkedni és úgy gondolom, hogy eljött az a kor, mikor már elkezdhetem. Sokan mondták már eddig is, hogy nekem modellnek kéne mennem, mert megvannak hozzá az adottságaim. Anyu meg azt mondja, hogy még túl kicsi vagyok hozzá és hogy míg 17 nem leszek, nem keresünk fel egy modellügynökséget sem. Én most akarom elkezdeni, pont időben vagyok, lefogytam, a hajamat megnövesztettem, készen állok rá, hogy felfedezzenek:D 3 hónap múlva töltöm be a 16-ot, de addig sem akarok várni, szeretnék már most portfóliót készíttetni és felkeresni valami jó modellügynökséget, mert most, 15 évesen teljesen ideális lenne elkezdenem ezt az egészet. Anyu nem konzervatív, csak félt, hogy elkallódom. Hogy győzzem meg, hogy engedje meg?
2009. dec. 7. 01:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%
Na, a sok kívül álló szépeket összehordott...Félmeztelenkedés, meg szex a munkákért...Figyelj, simán elkezdheted most, igazad van, most vagy a legjobb időben. Ha anyukád félt, akkor beszéljétek meg, hogy 18 éves korodig Magyarországon maradsz, addig le is érettségizhetsz. Keress fel egy színvonalas nemzetközi modellügynökséget, majd mindenben segítenek. Barátnőmet az utcán fedezték fel:) Aztán, ha elérted a nagykorúságot, mehetsz külföldre is, a szállást az ügynökség fogja biztosítani, 3-4 másik modell lesz a lakótársad. Onnan már csak castingokra kell járnod, és ügyesnek lenni! Ha tényleg jó vagy benne, pár év alatt meg van egy lakásra való. A nyelvtanulás sem mellékes szempont egyébként. Milánó, Barcelona, München stb.:) Drukkolok!
2009. dec. 7. 12:16
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: azt ne felejtsd el, hogy amig kiskorú, adding CSAK SZÜLÖI BELEEGYEZÉSSEL vállalhat ilyen dolgot. És ha a szülö nem egyezik bele, akkor nem lehet, söt, ha mégis fényképezik a gyereket, akkor feljelentés esetén a céget, aki alkalmazta, igen komolyan megbüntetik!
2009. dec. 7. 13:04
 13/27 A kérdező kommentje:
12:16-nak köszönöm:) Franciául nagyon jól tudok, angolul pedig folyékonyan beszélek a félig angol származásom miatt, úgyhogy ezekben a nyelvekben otthon vagyok:D Legalább ilyen téren nincs problémám. Én úgy gondolom, hogy meg kell próbálni azokat a dolgokat, amiket úgy érzünk, mennének. R*banc meg nem leszek, mert nem olyan a neveltetésem és a beállítottságom:)
2009. dec. 7. 15:08
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdezö:

mint már irtam, amig kiskorú vagy, addig szülöi beleegyezés nélkül NEM modellkedhetsz, és ha valaki mégis alkalmaz illetve fényképeket készit rólad, az büntethetö jogilag.

2009. dec. 8. 21:40
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A modelkedés nem olyan mint a topmodelben nálunk egy model nem keres olyan pénzt hogy abból megéljen. Másrészről pont az ilyen buta tiniket szokta átverni, komoly pénz egy fotó sorozat. Modelnek akkor érdemes elmeni ha van egy pénzes pasi a háttérben aki állja a ceket.
2009. dec. 8. 23:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék soha modellnek, mert egyrészt nem az én világom, másrészt nem is vagyok egy szépség, ezért csak pár hozzáfűzni valóm van; helyesen gondolkozol, mármint arra értem, hogy az jó, ha beszélsz nyelveket, meg tudod, hogy hova akarsz majd felvételizni, a kérdés elején más kép alakult ki bennem, hogy milyen lehetsz. De ezt ne is felejtsd el, és hajts rá, mert abban igazuk van a válaszolóknak, hogy ez sem tart örökké. Ja, és a másik tanácsom: nagyon alaposan nézz utána, hogy hova mentek, ha anyukád beleegyezik, dolgoztam hostessként egy modellügynökségnek, és rémesen gusztustalan módon vágták át az embereket, nagyon szánalmas, nagyon sok pénzt lehúztak, és ha megnézed a modelleket, hát... Szóval ilyenekre figyelj oda.
2009. dec. 9. 07:49
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
nem tudsz mit tenni sajnos, mert még hivatalosan és gyakorlatilag is gyerek vagy. meg kell várnod, míg 17 leszel. már csak 1 év! :)
2009. dec. 9. 10:32
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: azt kell megvárnia amig 18 lesz - csak akkortól nagykorú!
2009. dec. 9. 11:17
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
de a 17et már Anyukája engedné, ezért írtam
2009. dec. 9. 11:27
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Bocs, nem figyeltem erre...
2009. dec. 9. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!