Mit vegyek apukámnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Vmi aoróságra gondoltam kb 2000 ft-ért. Amúgy apukám szakács, imád olvasni, keresztrelytvényt fejteni, szereti a régi filmeket.
De semmi ötletem, h mit adhatnék neki:S
Segítenétek???
ja és 46 éves
2009. dec. 6. 13:23
2/6 A kérdező kommentje:
Szakácskönyvet vegyek neki???
Ez annyira átlagos, vmi különlegesre gondoltam inkább
2009. dec. 6. 13:32
4/6 anonim válasza:
Egyedi ajándék! Szuper ötlet! PL csináltass neki egy egyedi kötényt. Veszel valami olcsó anyagok hozzá, megvarrod vagy segítséget kérsz (nem túl bonyolult, biztos van valakinek varrógépe az ismerődeid között)(amúgy ha szakács egy sima fehér anyag vagy készen vett kötény is megteszi), majd elmész egy nyomdába, hogy tegyenek rá valami felíratot! Ez ha ügyes vagy kijön 2000-2500Ft-ból!
6/6 anonim válasza:
Add neki a 2-rugót,vegyen magának amit akar. Ha te ekkora debil vagy,hogy nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!