Kedves Férfiak! Milyen olyan kiegészítő ajándéknak örülnétek, amit az élettársatok maga készít?
AMIT MÉG KAP KARÁCSONYRA: olyant, amit régóta kinézett magának - nem tudja, hogy meglepem vele. (Mielőtt még valaki írná: persze főzök ünnepi vacsit is.) Viszont mindenképp szeretnék valami olyant tartós dolgot adni neki, amit én készítek, amit csak tőlem kaphat.
RÓLA: 25 éves, zenerajongó, és szeret számítógépezni. Utálja a sablonos ajándékokat (ruha, bögre, parfüm, stb.)
AMIT ÉN KÉSZÍTENI TUDOK: Sajnos rajzolni csak fekete-fehéret tudok, de az nem mutat jól önmagában ajándékként.
Képet festeni nem tudok jól.
Üveget festeni tudok (pl fénykép üvege, stb.)
illetve csomó hasonló kreatív hobbis dolgot, de valahogy egyik sem elég férfias. :(
Verset írni meg már évek óta nem tudok. Próbáltam nagyon sokszor, de nem ment, csak erőltetve, az pedig nem túl jó.
ÖTLETEIM (nyugodtan lehet véleményezni):
Közös kép bekeretzve valami olyan keretbe, amit én készítek (csak papírból tudok egyenlőre, mert a bőr nem tetszik, fát meg nem tudok megmunkálni), esetleg photoshoppal különböző mintákat tenni a képre (ízlésesen).
Valami alkotás számítógéppel (szép képek idézettel pl), persze kinyomtatva.
Arra is gondoltam, hogy valami használati tárgy, amit ki tud tenni a munkahelyén az asztalára.
Egyébként szereti a dolgokat, amiket készítek, csak valahogy nem tudja elképzelni, hogy ő mit kezdene vele. Még nem találtam el az ízlését ilyen téren, ami igazán illene egy férfihoz. De biztos vagyok benne, hogy a férfiaknak van valami jópofa kabalájuk.
Egy lánynak nagyon könnyű, ilyen-olyan dobozka, üvegcse, ékszer, gyertya,
de minek örülne egy 25 éves férfi, ami ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!