Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Férfiak! Milyen olyan...

Kedves Férfiak! Milyen olyan kiegészítő ajándéknak örülnétek, amit az élettársatok maga készít?

Figyelt kérdés

AMIT MÉG KAP KARÁCSONYRA: olyant, amit régóta kinézett magának - nem tudja, hogy meglepem vele. (Mielőtt még valaki írná: persze főzök ünnepi vacsit is.) Viszont mindenképp szeretnék valami olyant tartós dolgot adni neki, amit én készítek, amit csak tőlem kaphat.

RÓLA: 25 éves, zenerajongó, és szeret számítógépezni. Utálja a sablonos ajándékokat (ruha, bögre, parfüm, stb.)

AMIT ÉN KÉSZÍTENI TUDOK: Sajnos rajzolni csak fekete-fehéret tudok, de az nem mutat jól önmagában ajándékként.

Képet festeni nem tudok jól.

Üveget festeni tudok (pl fénykép üvege, stb.)

illetve csomó hasonló kreatív hobbis dolgot, de valahogy egyik sem elég férfias. :(

Verset írni meg már évek óta nem tudok. Próbáltam nagyon sokszor, de nem ment, csak erőltetve, az pedig nem túl jó.

ÖTLETEIM (nyugodtan lehet véleményezni):

Közös kép bekeretzve valami olyan keretbe, amit én készítek (csak papírból tudok egyenlőre, mert a bőr nem tetszik, fát meg nem tudok megmunkálni), esetleg photoshoppal különböző mintákat tenni a képre (ízlésesen).

Valami alkotás számítógéppel (szép képek idézettel pl), persze kinyomtatva.

Arra is gondoltam, hogy valami használati tárgy, amit ki tud tenni a munkahelyén az asztalára.

Egyébként szereti a dolgokat, amiket készítek, csak valahogy nem tudja elképzelni, hogy ő mit kezdene vele. Még nem találtam el az ízlését ilyen téren, ami igazán illene egy férfihoz. De biztos vagyok benne, hogy a férfiaknak van valami jópofa kabalájuk.

Egy lánynak nagyon könnyű, ilyen-olyan dobozka, üvegcse, ékszer, gyertya,

de minek örülne egy 25 éves férfi, ami ilyesmi?

2009. dec. 6. 04:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon mókás, hasznos ötleteket adtatok, köszi szépen! :) Még várok válaszokat, hiszen még nem körvonalazódott bennem teljesen, mit akarok csinálni neki (amit tudok is és aminek örülne), de ezeken el tudok indulni. Már kattogok rajta, segítettetek. A legjobb az a ledes megoldás volt, csak kár, hogy én nem értek hozzá. De az aztán tényleg férfias, és nagyon poénos. Egyébként másik hobbijai: mounteinbike, pókerezés. Veszek neki olyant is, amiről kifejezetten tudom, hogy nagyon szeretne olyant. Mindig is praktikus ajándékokat szerettem adni neki, de végre én is szeretnék valamit alkotni is neki. Láttam már olyant is, hogy valaki vett egy szép képtartót (üveg+keret), és egyszerűen az üvegre rajzolt egy szép mintát egy szerelmes üzenettel. Ilyent én is nagyon szívesen csinálnék neki, de nem tetszett neki (a srác mutatta meg neki, hogy mit kapott a barátnőjétől, ő meg mondta, hogy neki nem tetszenek az ilyesmik).
2009. dec. 7. 03:23
 12/14 anonim ***** válasza:
40%

fel kéne nőni

végre

2009. dec. 7. 08:54
 13/14 anonim válasza:
100%
Most, hogy megírtad, hogy a mountainbike is a hobbyja, van ötletem a sajátkészítésű ajándékra: a használhatatlanná vált (kopott, törött, megúnt) alkatrészekből remek karperec, kulcstartó, nyaklánc vagy dísztárgy készíthető, megjegyzem profi gyártmányok is vannak de ha személyeset akarsz készíteni remek ötleteket találsz ha beütöd a keresőbe a bike jewelry szavakat. Nyersanyagot találhatsz otthon is (csak nehogy tönkretedd a férjed valamely féltve őrzött alkatrészét) de ha nincs, akkor bármely kerékpárműhelyben örömmel adnak, örülnek, hogy elviszed, mert nekik csak ipari szemét. Pédául: régi, kopott lánc, bowden darabkák, küllő nipplik, kopott fogaskerekek stb, stb(estig tudnám sorolni)
2009. dec. 7. 12:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Jópofa ötlet, köszi! :)
2009. dec. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!