Mit csinálnátok a helyemben?

Persze, hogy vegyél! Most egy toffeffeebee nem halsz bele. Ha meg úgy éreznéd próbálkozna, előzdd meg azzal, hogy pl 1x 2x elejtesz egy(most Dezső lesz a pasid), "Jajj! Dezsőt úgy szeretem! Nagyon! Olyan kedves volt pl tegnapp este is, amikor... stb
Amúgy csúnya dolog lenne nem venni neki semmit. Szerintem

nem akarok ünneprontó lenne, nekem is volt egy ilyen barátom, mindig kedveskedni akart, ajándékot vett, én mondtam neki, hogy semmi komolyat nem akarok tőle, ő meg mondta hogy persze stb.....
ott tartunk hogy nem szól hozzám, mikor végleg tudatosodott benne hogy TÉNYLEG nem lesz köztünk semmi, és szinte az ajándékokat is a fejemhez vágta, hogy minek fogadtam el stb. szóval a végén még én éreztem kényelmetlenül magamat...
szóval az én környezetemben nem eggyel előfordult hasonló eset... ne haragudj de én nem hiszem hogy csak barátságot érez irántad..............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!