Miért keresnek, ha már elmúlt a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Az exeim állandóan próbálják újra felvenni velem a kapcsolatot. DE én úgy gondolom, hogy ami nem ment azt nem kell erőltetni, hisz nem véletlenül szakítottam velük. SOkszor elmondtam az érveimet, de mintha meg sem hallanák..szeretnék újra kezdeni..ezt persze bosszantja a mostani páromat. Miért gondolkoznak későn a férfiak?2009. dec. 5. 21:09
1/2 anonim válasza:
Mert válaszolgatsz nekik, s ezt biztatásnak veszik. Szakítsd meg a kapcsolatot, azt megértik. Ha beszélsz hozzájuk(mindegy miről, akár a szakításról) azt biztatásnak értelmezik.
2/2 anonim válasza:
Ez így van, ahogy az előző írja.
Mellesleg nem szoktál adni második meg sokadik esélyt?
Egyszer hibázik aztán pixcsánrugod?
Vagy csak kell vmi ürügy hogy kirúgd őket...
Ha sok pasid volt már akkor nem biztos hogy bennük van a hiba lehet hogy nem jól válogatsz vagy nem alapozod meg a döntéseidet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!