Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek vele a...

Hogyan beszéljek vele a pénzkérdésről?

Figyelt kérdés

Nem túl régóta költöztünk össze és valamiért nem merek erről a témáról beszélni...jelenleg most munkanélküli vagyok, a megtakarításaimat élem fel, de csak kajára és háztartási dolgokra költök, másra nem. Viszont van pár dolog, amit csak pl. a párom eszik, de azokat is ugyanúgy én veszem. Ez nem is lenne baj, de ő pl. bent a munkahelyén is a múltkor pizzát rendelt (főzök, csomagolok neki ennivalót, bár tudom hogy az unalmas lehet egy idő után..) és cigizik, ami pedig nem olcsó mulatság. Karácsony miatt eléggé rosszul kezelte a pénzt és mondta hogy majd a következő fizutól ő is belead legalább fele arányban a (kaja)költségekbe, csak most meg van csúszva. Amit meg is értek, csak ez a cigi, pizza kombó mindig eszembe jut, meg hogy ezzel szemben magamra semmit se költök és direkt azt eszem, amit ő kevésbé szeret, hogy neki jobb legyen és ilyenkor mindig lehangolt, rossz kedvű és kissé mérges leszek...

Hogyan lehetne erről beszélni vele? Mert legszívesebben mostmár megvárnám ezt a 2 hetet, amíg lesz fizetése, csöndben és nem vásárolva neki egyéb dolgokat, de néha úgy érzem szétfeszít az, hogy nem beszélhetek erről.

2014. jan. 28. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
És ha elfogy a pénzed??
2014. jan. 28. 14:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Azon vagyok, hogy mihamarabb találjak munkát... csak nem tudom ezt az egész pénz dolgot felhozni, mert SOHA nem akartam, hogy bárki is úgy tekintsem rám, hogy el akarom magam tartatni, vagy lehúzom őt pénzzel. Nem akarom hogy ezt gondolja rólam bárki is
2014. jan. 28. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Struccpolitika. Ez a legdrágább megoldás. Sok nő elköveti. Ha sokáig vársz, egyszer csak robban a dolog. Ő meg majd ott áll, és halvány lila dunsztja nem lesz, hogy ha eddig semmi bajod nem volt, most mégis min borulsz ki. Gondolkodj el ezen.
2014. jan. 28. 14:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos, hogy az...de nem lenne jobb megvárnom inkább már ezt a 2 hetet?
2014. jan. 28. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!