3 évig voltunk együtt,fél éve szakítottunk és neki kb ennyi ideje van uj barátnője. Egy hónappal szó volt arról h kibékülünk,de nem tette. Én bele törödtem,nem kerestem. Most el kezdett olyan helyekre járni ahova én,és folyamatosan mondja h akkor rossz döntést hozott,engem szeret.. Bár a barátnője még mindig meg van. Rám van írva h használj ki nyugodtan,vagy mI? Szeretném elhinni h igazat mond és engem szeret,de csak azt látom h meg van a barátnője,és mást csajt próbál felszedni-azt mondta azért próbűálta meg felszedni(nem jött össze neki),mert én aznap este pofon vágtam-mert azt mondta engem szeret,és ha kibékülök vele akkor otthagyja a barátnőjét-és ez sértette az önérzetét. Annyira érzem h csak arra kellenék neki,tartom magam. De így olyan nem jó h felszakítja a régi sebeket. Egy hónappal ezelött elhottem minden szavát,h szeret és otthagyja barátnőjét,mégsem tette. Az én önérzetemmel mi lesz? Az le van szarva? Mit csináljak? Én csak szeretnék,tovább lépni,de így nem megy h keresi velem a kapcsolatot :( pedig ezerrel elkövetek mindent h ne kelljen találkozni :(
Csak az önérzetét piszkálja, hogy visszautasítottad. Ha igazán téged szeretne, nem lenne mással. De ez, hogy akkor elhagyja a csajt, HA Te visszafogadod, már eleve gusztustalan dolog és nem fair a másikkal szemben sem. Ha vele meg tudja ezt csinálni, mással is meg tudja csinálni, vagyis Veled is. Neki az lenne jó, ha mindenki érte epekedne és ő csak füttyentene, hogy épp ki jöhet hódolni. Lehet, hogy ez az érzés azért jött elő belőle, mert úgy képzelte, hogy Te majd a szakításotok után folyamatosan otthon fogsz búslakodni és egész további életedben csak ezt a kapcsolatot fogod gyászolni. Aztán látta, hogy lezártad és ez nem tetszett neki. De ez az egész csak önzés részéről, ne dőlj be neki! Kezdj új életet, még akkor is, ha most nehéz így, hogy a nyakadra jár. Nem feltétlenül kell bepasiznod, ha még őt szereted. (Mivel gyakran megesik, hogy ettől nem lesz épp túl jó az új kapcsolat, de van akinél működik ilyenkor a kutyaharapást szőrivel módszer.) Élvezd egy kicsit a szingli életet és kerüld el ezt a gyökeret. Egy ideig ha nem mész erre a helyre, meg fogja unni, nem lesz kinek demonstrálni. El fog maradni onnan és tiszta lesz a pálya :)
2009. dec. 5. 10:07
12/19 A kérdező kommentje:
igen.azt én is tudom h semmit nem érek el vele ha bele keverema barátnőjét... de annyit talán mégis,h akkor meghuzza magát és engem nem keres legalább.
Igazad van,a történtek utén nem hiszem h ujra megtudnék benne bízni valaha is.
A vicc az h buliba ugye ott van,és ahány pasi csak odajön hozzám mindegyiknek beszól h szálljon le rólam :S
2009. dec. 5. 10:09
13/19 anonim válasza:
Hát mondd meg neki, hogy te szálljál le rólam bszd meg! Nem vagyunk együtt és nem is leszünk, vagy menjél haza a barátnődhöz, vagy maradjál, de akkor húzd meg magad és ne zaklassál engem. Esetleg szerezz be valami nagy darab állat udvarlót, hátha annak is beszól, hogy szálljon le rólad, aztán az meg pofán vágja majd.
Ez egy gyökér, hiába bunkózgatsz vele, nem fogja venni a lapot, jól el kell küldeni a halál fszára, akkor hátha leesik neki, hogy nem fog hülyét csinálni belőled.
2009. dec. 5. 10:41
14/19 A kérdező kommentje:
folyamatosan mondm neki huzzon haza a barátnőjlről és szálljon le rólam,de mor látja h felhuzom magam rajta,akkor azt mondja h mert én is szeretem még. Persze szeretem,de így nem kell.És különben is mikor szó volt arról h szakít és mi kibékülünk és aztán mégse engem választott,hatalmasat csalódtam. Persze addig jó voltam neki amig ujra meg nem kapott(már bánom h megtettem,de akkor el még tudtam neki hinni,most már bármennyire is szeretném,nem megy :-( ),és akkor hirtelen rájött h neki mennyivel jobb a barátnője mellett.
2009. dec. 5. 10:47
15/19 A kérdező kommentje:
bocs,kicsit zavaros lett az elöbb,lenyomtam a billenytyűzeten vmi gombot amitől átugráltak a szavak.
Szóval mondom neki h huzzon haza a csajához,és h egy hónappal ezelött még eltudtam hinni h igazat mondott,most már akármenyire is szeretnék hinni neki,nem megy. csak az van bennem,h amint megkapja amit akar,megint rájön h neki jobb a csaj mellett
2009. dec. 5. 10:50
16/19 anonim válasza:
Gyáááá, hát azt hagyd ki, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudsz neki hinni! Ez tényleg olyan, jaj hát csak azért mondok nemet, mert félek, hogy fájdalmat okozol, nem azért, mert egy gyökér vagy és nem vagyok kíváncsi rád.
2009. dec. 5. 11:10
17/19 A kérdező kommentje:
de tényleg azért mondok nemet,meg mert az agyammal fel fogom h csak ki akar használni,és semmi jó nem lehet belőle ha kibékülünk. csak rohadt nehéz,mert szeretem,de így nem kell. Azért ennyi tartás van bennem. csak így nagyon nehéz. Úgy döntöttem hanyagolom a bulit mostanában,ha nem lát ott akkor talán leszokik róla,és tel.számot is cserélek
2009. dec. 5. 11:16
18/19 anonim válasza:
Ha megvan még a barátnője, akkor tuti, hogy nem mond igazat. Ha tényleg rossz döntést hozott, akkor ott kellene hevernie a lábad előtt, hogy fogadjon vissza, de nem úgy, hogy az új csaja még mindig megvan. És elküldeném melegebb éghajlatra!!!
2009. dec. 5. 12:41
19/19 anonim válasza:
Nekem is volt olyan barátom, aki szakított velem,aztán amikor látta hogy mások is próbálkoznak,egyből ő is újra akarta kezdeni és évek múlva is ha volt baátnője, ha nem,akkor is megtalált hébe hóba, hogy mi lenne ha újra kezdenénk.Szóval csak játszik,mert épp ilyen a kedve.Ne járj oda ahová ő is.Ne vedd fel a telefont stb.Ha látja hogy felzaklat a dolog,annál inkább csinálni fogja,de ha már látja hogy tényleg nem tud elérni+van barétod,akkor már le fog szálni rólad,de ha nagyon akarod,akkor 1-szer megpróbálhatjátok újra.Akkor úgy is ki fog derülni, hogy hányadán álltok.De szerintem nem éri meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!