Köteles tartásdíjat fizetni az aki a nevére vette a gyereket de hivatalosan nem az övé? Részletesen lent!
Kérdező (#3), ott van a válasz leírva a #2-ben - még ha ez láthatóan nem is tetszik az itt összegyűlt anyatigriseknek...
A bíróságot nem érdekli a "tudta", a kérdés az, hogy miről van bizonyíték, papír, tanuvallomások. Az apasági vélelem megdöntése tárgyában indított perben meg a jogvesztő határidők úgy néznek ki, hogy az aláírástól számított 1 év, illetve az után az új tény felmerülésétől számított 1 év.
Ennyi.
Egyébként Kérdező, ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést, itt megtalálod a törvényi idézeteket is, meg mindent:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
(meg tudjuk a végeredményt is)
100 szónak is egy a vége:
Az a nő aki egy ilyen helyzetben ki lett segítve, hogy a gyermekét igy megszerették, az örök életre hálás lesz a fazonnak.
Az nem fog odálni cirkuszolni a bíróságra koszos fillérekért mint a vidéki ostoba libák, akik a férjfogást még mindig a teherbeejtéssel próbálják előadni, aztán visitoznak más hátasságon kivűli gyerekére.. Az megköszöni a férfinek azt az időt, amit a gyermekével eltöltött és törődött vele.
Pont.
"Az a nő aki egy ilyen helyzetben ki lett segítve,...az örök életre hálás lesz a fazonnak"
Hálás nő??
Egyet mutassál!
# 9/18
Én lehet tényleg hülye vagyok de igen szerintem az a normális ha az anya azok után nem kér. Ő is belement hogy az igazi apa lemondjon róla. Mondjuk én nem is engedném, hogy más vegye a gyerekemet a nevére, mert ekkora felöség senkitől nem várható el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!