Párom anyja nyáron halt meg. A sógorom megtíltotta, hogy a párom virágot vigyen ki a temetőbe. Mit lehetne tenni?
Elozmenyek, milyen kapcsolatban volt az edesanyajaval pl .? Mivel ha nem tartotta vele a kapcslatot, talan ellene kovetett el valami szornyut, akkor nem csoda, hogy a testvere haragszik ra pl., tehat ezt nem egy forumon kell neked rendezni, mivel ez a te parodnak a csaladi problemaja, az o csaladja, igy neki kell megoldani.
A temeto folyamatosan nyitva tart, barmi vihet viragot is, tehat a lehetosege megvan erre, ha csak a testver nem ottani alkalmazott!
Mit kellene tenni? Körberöhögöd a sógorkát, utána pedig elmégy a temetőbe és kiviszed a virágodat a mama sírjára. Ha kidobálja a virágaidat, tedd te is az övéivel, vagy fedd fel szép csöndben videóra az egészet, amit művel, és pereld be sírrongálás vagy kegyeletsértés címén.
Egyébként pedig felejsd el a létét is.
Felnőtt embernek nem lehet megtiltani semmit.
Mi az, hogy nem lehetett ott a temetésen? A párod ilyen mamlasz ember? Ha el akart volna menni, akkor SENKI sem tilthatta volna meg neki azt, hogy elmenjen. Miért nem kért rendőri segítséget? A sógorkád önkényeskedése vastagon büntetendő lett volna.
Menjen el!:)
Ne féljen.Vigye a virágot bátran!Ha valami balhé lesz,irány rendőrség!
Vagy szóljatok haverotoknak(én a húgom pasijànak meg az ő barátainak szoktam szólni,akik az én barátaim is csak a "sógorom" régebb óta ismeri őket:) mind testépitő,magam is az vagyok,de jobb ha többen vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!