Hogyan viszonozhatnám a családomnak, mindazt amit értem tettek?
JESSZUSOM!!!!!!!!!
Ezt ügye nem mondod komolyan!
Nézd!Az élet ajándék miért kéne eldobnod magadtól?Van fogalmad,hogy mennyi minden vár még rád?????
Sokat kell küszködni ez igaz de vannak olyan pillanatok amikért MEGÉRI!!!!!!!!!!Mennyi idős vagy,
Voltál már igazán szerelmes?Nem arra a tini akármire gondolok hanem az igazi szerelemre!
Eszedbe jutott egy pillanatra is,hogy milyen földön túli boldogság az ha a kisbabád rád mosolyog?Magadhoz öleled és hallod az édes szuszogását a hangját?
Vagy az mikor megkapod első állását ahol bizonyíthatsz magadnak és másoknak,hogy jó vagy abban amit csinálsz.Vagy az első fizu és tudod,hogy ezért igen is megdolgoztál és büszkén lépsz be a boltba hisz az a TE pénzed nem mástól kaptad.
Ha diplomát készülsz letenni akkor elég nagy esélyed van rá,hogy olyan munkahelyed legyen ami jól fizet.És majd akkor mindent vissza fizethetsz a szüleidnek kamatostul.De ez csak úgy lehet ha ezeket a buta gondolatokat elűzöd magadtól.
Most azt hiszed,hogy ha megteszed akkor mindenki boldog lesz?Kapnak 2 millát és passz?
Pótolni fogja az a pénz a szüleidnek azokat a szülinapokat amiket nem tölthetnek veled?Vagy a karácsonyt ami úgy ünnepelnek meg,hogy kinn fagyoskodnak a sírod mellett és kisírták mind a két szemüket?Egy szülőnek nem lehet ennél nagyobb fájdalmat okozni mint,hogy öngyilkos legyél.Nem lenne értele az életüknek!
Ha úgy érzed,hogy összecsapnak hullámok a fejed fölött menj el pszihológushoz!Nem szégyen és ez nem azt jelenti,hogy dilis lennél.Sokunkkal előfordul,hogy csak segítséggel tudnak kimászni a lelki bajból.De hidd el megéri!Az én öcsémnek is egy időben elég komoly gondjai voltak és ő is gondolkodott ilyesmin de belátta,hogy ez nem jó és segítség kell neki,hogy túl legyen rajta.Ma már boldog házasságban él és karácsonyra várják az első babát.Ha akkor megteszi nem élhetné át azt a csodát és a mi életünk is másképp alakult volna tudom!Az anyukám nem tudott volna azzal a tudattal élni,hogy a fia öngyilkos lett és ő is megtette volna.Megérte volna szerinted?NEM!Gondolj a családodra nem lenne jobb nekik egyáltalán!Veled halnának ők is.Ha nem is szó szerint de képletesen igen!Légy erős és ne félj segítséget kérni!!!!!!
Épp ez tirtam, utolsó válaszoló, hogy ők azt hinnék, baleset.. és minden menne tovább...
Igen, önző vagyok, és félek a megpróbáltatásoktól.. és igen, másoknak akarok megfelelni.. mert akkor nem néznének le az emberek. Hiába mondjátok, hogy ne figyeljek azokra, akik lenéznek, egyszerűen nem megy..nem birom elviselni a kudarcot..
22:11 vagyok
1.A helyszínelők rájönnek nagyon gyorsan,hogy nem baleset volt!
2.Ezért írtam,hogy kérj segítséget!Nem viccből írtam!Lehet,hogy most úgy érzed,hogy jobb lenne de nem!Egy szülőnek tök mindegy,hogy hogy hal meg a gyermeke nincs többé és kész!Ez iszonyú fájdalom!Legyen eszed és ne tolj ki se magaddal!Se a családoddal!Ha úgy érzed,hogy nem kapsz elég figyelmet és átnéznek rajtad akkor állj eléjük és mond el mi bánt!Sok családban ez a gondok igazi forrása a kommunikáció hiánya.EZ NEM MEGOLDÁS!!!!!!
Én hiszek a halál utáni életben,hogy szellemek leszünk és akkor akarsz majd rájönni,hogy a francba nem is kellett volna megtenni!De már akkor nem lehet visszacsinálni.
Ne játssz az életeddel!Légy büszke arra amit eddig elértél és legyen előtted az amit még el fogsz érni!Ez a legfontosabb!Nem azért szült édesanyád,hogy feladd!
Hát ha számszerűen nézzük,a biztósítót nem nagyon lehet átverni,tehát rá fognak jönni,hogy nem baleset volt.Viszont a temetés az cirka fél millió,d mivel édesanyád nagyon ki lesz bukva és a legszebb koporsót,síremléket akarja az ő kislányának mindjárt eléri az 1M-t.Tehát ennyi minusz,ha meghalsz.Plusz a szüleid kiakadnak,táppénzre kerülnek,kirúgják őket a munkahelyükről,a tesvéreid nagy valószínűség szerint rontanak az iskolában ,lehet ki is maradnak.Ha tragédia történik a családba,nagy a valószínűsége,hogy a szülők elvállnak(áron alul megy el a ház,utánna mindenki albérletet fizet),ha mégse hosszú évekig tartó terápiára lesz szükségük,hogy fel tudják dolgozni(megintcsak nem olcsó)
Szóval mégha véletlenül meg is kapják az életbiztosításodat sokra nem mennének vele.
Mi a hobbid?
Kedves kérdező te nem vagy normális!
Én a saját belem húznám ki a számom keresztül ha az én fiam beszélné vagy gondolná azt amit te most leírtál! Nem értem hogy jutottatok el idáig. A szüleidről meg az a véleményem, hogy ugyan olyan idióta se.ggfejek mint az én drága anyósom, aki azért szülte a fiát, hogy neki megfeleljen, ő irányítsa, rendőr legyen, vegyen feleségül egy ronda de piszkosul gazdag nőt és anyagilag támogassa anyucit. Ezzel szemben a párom nem lett rendőr, nem irányíthatja őt senki, (főkép nem az anyja) engem vett feleségül annak ellenére, hogy csinos, de csóró vagyok és magasról leejti az anyja véleményét. A gyerek nem egy robot amit a mi igényeink és elvárásink alapján alkotunk meg. Mért áldozzák fel a boldogságod az elveik miatt??? Ne hagyd magad! Ne úgy élj ahogy ők szeretnék hanem úgy ahogy te szeretnél! Ez a te életed, ők éljék a sajátjukat. Köszönd meg nekik, hogy megteremtettek, felneveltek, légy hálás egész életeben ezért, ennyi. Ha igazán szeretnek akkor nekik az elég. Ha igazán szeretnek akkor nekik az a fontos, hogy boldognak lássanak és nem az, hogy 3 diplomával szaladozz!
00:51: az én szüleim is ilyenek, csak azért nem akarok öngyilkos lenni, mert (ahogy azt az előző hozzászóló írta) maradandó lelki sebet okoznék a családomat, és őket ismerne, menne a marakodás családon belül, hogy ki tehet erről, és a végén széthullana a család. Ezt nem akarom, inkább élek úgy, mint egy robot, megpróbálom megcsinálni amit akarnak tőlem (most pl. az egyetemet), ha valami nem sikerül, akkor nagyon rosszul érzem magam, de ezt kifelé nem szabad mutatnom.
Hogy miért nem csinálhatom azt amit akarok? Mert nincs önálló keresetem, és itt az a trend uralkodik, hogy akié a pénz, annak minden óhaját, mint a Szentírást be kell tartani. Ha a saját talpamra állnék, ugyanazt érném el mint amit fönnt lefestettem, csak gyász nélküli családszéthullás lenne a vége. Igaz ez nem élet, de kezdek beletörődni, hogy nincs mese, nekem ez jutott.
Kérdező: a szüleid szerinted mire költenék a kétmillát? Tudod mennyibe kerül egy temetés? (kb. csak a fele maradna meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!