Inkább papucs, vagy domináns férjet választanál magadnak?
Szerintem van olyan, hogy egyformán szeretik egymást , vagy legalábbis egyik sem tudja, hogy a másik jobban szeret-e..
Legalábbis én nem tudnám megomondani melyikünk szereti a msikat jobban, mert én is végtelenül szeretem a férjemet, és úgy érzem ő is engem...
Papucs és domináns?
A kettő közt...
Ki nem állhatom,mha valaki olyan, hogy jó...úgy lesz drágám.. Vgy álandőan enged, volt benne részem, borzasztó.
Én elég erős jellem vagyok, egészen domináns, viszont irritálak a megalkuvő emberek, emiatt enm is tudnék olyan partnerrel élni.
De szeretem, ha vannak dolgok, amikben én döntök, vagy az én akaratom érvényesül.
Ebben nőttem fel, nálunk a gyerekneknis volt szava a szüleivel szemben, ha megvelelő érvekkel tudta alátámasztani az ötletét..(és megfelelő stílusban;P)
Tehát nálunk az igazunkért mindig meg kellett harcolni... És a házasságomban is ezt várom el...szerencsére meg is kapom...
Az én kapcsolatom is a kettő között van, azt meg, hogy ki szeret jobban, az csak az Úristen tudja, mert nem biztos, hogy az szeret jobban, aki jobban kimutatja.
Ha muszáj lenne a két végletből választani, akkor inkább domináns párt választanék, nem szeretem, ha felelősség van rajtam, összeségében olyan típus vagyok, aki igényli, hogy irányítsák.
Bár emiatt pont jó, hogy nem túl domináns a párom, mert az uralkodást azért nem viselem el, fóleg, ha nincs mögötte ész és intelligencia.
Dominánsat semmiféleképpen sem.
Egyenragú legyen. Pont, mint a férjem. ;)
nálunk ez úgy működik, hogy valamiben egyikünk, másban másikunk a domináns. tudunk kompromisszumot kötni, a legtöbb dologban együtt hozunk döntést.
néha úgy érzem hogy ő szeret engem jobban mint én őt, de ez nem is baj, mert olyan emberrel nem tudnám magam jól érezni, ahol azt érzem hogy küzdenem kell az elismerésért és a szeretetért.
a párom nem papucs, de nem is asszonyverő típus. mindketten ki tudjuk nyitni a szánkat ha a helyzet úgy kívánja.
Egyiket se! De főleg dominánsat NE! Látom magam körül ahol a férj nagyon domináns és az asszonynak kuss a szava otthon. Köszönöm szépen ebből nem kérek. Nem is működik a házasságuk jól. Papucs se legyen. Tehát vannak a normális férjek, mint az enyém is. Hogy tudja mikor és hol kell igazi férfinak lennie és mikor kell gyengéd szeretőnek.
16 és 18-as jól fogalmazott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!