Illik.. Na ez a hülyeség. Ha már pénzt költünk, akkor nem illik alapján döntünk. Akik jól ismertek engem, nem valami predefiniált dolgot vettek nekem a diplomaosztómra, hanem igenis gondolkodtak rajta és telitalálat lett! Ha kapok egy béna tollat(legyen az akár 200 millió ft), akkor csak hülyén nézek, hogy köszi köszi...
De ha valaki vesz nekem egy rám jellemző, jól átgondolt dolgot(ahogy történt), az mindig nagy kincs lesz nekem, ártól függetlenül.
2009. dec. 2. 13:25
12/23 anonim válasza:
Én örültem a tollnak, amit én kaptam ballagásra apukámtól. Ha egy becsomagolt kutyaszart adott volna, annak is örültem volna természetesen, mert a szándék a lényeg, nem az ajándék. Viszont, akkor se keverjük össze a diplomaosztót a születésnappal. Szerintem meg van a módja az ajándékozásnak is és én elég hülyén érezném magam ha diplomaosztóra egy olyan ajándékot kapnék, aminek köze sincs a diplomaosztáshoz vagy az általam választott szakmához.
2009. dec. 2. 13:53
13/23 anonim válasza:
Akkor magyarázd el, hogy hogyan illik a toll a diplomaosztóhoz? Teljesen értelmetlen még a szimbolikája is, hiszen akkor VÉGZETT az egyetemen, azaz már nincs szüksége a tollra. Ez kb olyan, mintha a pályát elhagyó hentesnek vennénk egy aranyba öntött zsírszalonnát.
2009. dec. 2. 19:09
14/23 anonim válasza:
Persze, mert egy frissen diplomázott munkába induló embernek nincs szüksége tollra, aktatáskára...stb. A munkát szimbolizálja... Részemről, én így gondolom, de mások azt vesznek diplomaosztóra, amit akarnak, jól néz majd ki diplomaosztón mondjuk egy tisztálkodószercsomag vagy szép pulcsi... -.-"
2009. dec. 2. 19:48
15/23 anonim válasza:
Azok is baromira béna ötletek. Nem figyeltél? OLYAN DOLOG, AMI AZ ILLETŐRE JELLEMZŐ. Jesszus.
2009. dec. 2. 19:50
16/23 anonim válasza:
És ha az illető szeret öltözködni és ezért mondtam a pulcsit? Amúgy azért ilyeneket mondtam, mert nem ismerem nyílván azt akiről szó van és így nem jutott jobb eszembe, de ha szereti az állatokat pl akkor egy állatos enciklopédia, ami egy rá vagy a hobbiára jellemző dolog is tök rossz ötlet, valami olyan ajándék kell, ami a diplomaosztásával vagy a szakmájával vagy a jövőbeli munkájával kapcsolatos. Nem olyan, ami a hobbiára jellemző.... De ISMÉTLEM: ez az én véleményem, nem kell meggyőznöd semmiről, mert felesleges, te vegyél bugyuta aándékot egy diplomaosztóra ha akarsz...
2009. dec. 2. 21:45
17/23 anonim válasza:
Te pedig vegyél idióta, sablonos baromságokat, amiket az ember közvetlenül a WC-be dobna. Rendben.
2009. dec. 3. 07:22
18/23 anonim válasza:
Hát ha az emberek 20ezer Ft-os aktatáskákat hajigálnak a wc-be akkor megeszem a kalapom :P Az unokatesómnak, aki állatorvosnak tanult, méregdrága orvosi eszközöket és hozzá egy táskát vettünk, ami a szakmájával kapcsolatos nem egy "rá jellemző vagy a hobbiára jellemző dolog" és mégsem hajigálta Klozetbe... Én maradok az "idióta" ajándékoknál, de csak mert olyan szépen kérted :P
2009. dec. 3. 19:22
19/23 anonim válasza:
Akkor egy hipokrita állat vagy, hiszen azt vetted, ami a szakmájával kapscolatos, erre azt hirdeted, hogy olyat kell venni, ami "illik". Ember, te sem vagy százas. Ne találd ki a dolgokat csak azért, hogy tied legyen az utolsó szó.
Akkor állj ki amellett, hogy vettem egy szánalmas tollat, mert az illik. Ne útközben költs valamit, nem vagy te Petőfi.
2009. dec. 4. 06:31
20/23 anonim válasza:
Pardon! Azt mondtam olyat illik(!!!), ami a diplomaosztóval, a szakmájával vagy a jövőbeli munkájával kapcsolatos... Vagy nem tudsz talán olvasni? Nem értem ezt a hozzállást, sem a kérdéshez sem avitához. Nem feltétlenül kell minősíteni sem azt, akivel vitatkozol se pedig a vitapartner véleményét, többször is hozzátettem, hogy ez CSAKIS AZ ÉN VÉLEMÉNYEM... De ha te ezek után is úgy érzed, hogy a hozzászólásomat válaszra kell méltatnod, csak rajta, nem fogok válaszolni a kedvedért, legyen tied "az utolsó szó"... Bár ez egy színtén olyan hozzáállás, ami távol áll tőlem... Ez a "kié az utolsó szó". A vita pont arról szól, hogy mindenkinek van "utolsó szava", végül kiegyeztek valamiben, de te egy olyan vitapartner vagy, akivel nem lehet kiegyezni semmiben, szóval by.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!