Mit vegyek a szüleimnek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Diák vagyok, és nincs állandó jövedelmem. Megtakarított zsebpénzem van. Valami olyan ajándékot szeretnék, aminek igazán örülnének.
A szüleim 51 és 52 évesek. Anyu szeret sütni főzni, de van egy rakás szakácskönyve. De mégis vmi együttes ajándékot szeretnék kitalálni nekik. 5000 Ft értékben
Előre is köszönöm a kérdéseket!
2009. nov. 30. 19:58
1/3 anonim 

válasza:

Vegyél nekik színházjegyet. Vannak egész korrekt árak is. Én ma vettem anyukámnak az Abigélre 3100 ft.-ért. (2*). Tuti örülni fog neki.
Vagy ha ismered a TTK könyvesboltot, keress ott könyvet, mert most 80%al le vannak ott árazva a termékek. Pl: tegnap vettem egy könyvet 8000.- helyett 1900.- ért. :)
Remélem találsz valamit!
2/3 anonim válasza:
Mondjuk vegyél anyudnak muffin sütőt meg papír hozzá:D ( ha nincs még) Apudnak mondjuk egy szerszámosládát, vagy vmit a kocsijába (ezen értsd: üléshozat, illatositó, kis plüssállatka? Közös ajándéknak meg mondjuk egy nagyon szép ágyneműhuzat, melyen akár az is lehet rányomtatva h a legjobb apu és anyu.. én láttam már ilyeneket. Vagy mindegyiknek egy nevével kihímzett törölközőt( vagy bármi lehet ráhímezve), ezeknek nagyon fognak örülni szerintem:D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! jó ötleteket adtatok!
2009. dec. 1. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!