Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ilyenkor a megoldas?

Mi ilyenkor a megoldas?

Figyelt kérdés
Ha kiderulne a parodrol,hogy soha nem lehet gyereke elhagynad?Vagy vele maradnal?
2009. nov. 29. 22:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem tudnám elhagyni.

Milyen érzés lenne, ha valakinek azért nem kellenék, mert nekem nem lehetne gyerekem? Ha valaki ezért elhagyna, azt hiszem, összeomlanék. Még elképzelni is borzasztó. Hát hogy tudnám ugyanezt a gonoszságot okozni valaki mással, pláne azzal akit szeretek, aki a másik felem?

Amikor összeházasodtunk, vállaltam a másikat úgy, ahogy van, mindennel együtt. Azza együtt, hogy megöregszik, megcsúnyul, kopasz lesz meg ráncos, betegségei lesznek, pocakot is ereszthet, és nem fog neki úgy felállni, mint most. És azzal együtt is, hogy talán nem lehet gyereke. ha ez lett volna a helyzet, akkor nagyon szomorú lettem volna, de találtunk volna más megoldást a váláson kívül.

2009. nov. 29. 22:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
22,47-el abszolút egyet értek.
2009. nov. 29. 22:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagynám el ezért.Gondolom,neki sem mindegy ez a tudat.Inkább együtt kellene érezni vele,és örökbefogadni egy gyereket esetleg,Ha beteg,akkor is elhagynád?Csak akkor lehetne ezen gondolkodni,ha ő már a házasságotok előtt is tudta,hogy nem lehet gyereke és ezt elhallgatta.De ha csak most tudta meg,akkor szemétség lenne elhagyni.Ilyent csak az tesz,aki nem szereti a párját.
2009. nov. 29. 22:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Legalább öt módszer van arra, hogy egy családban gyerek legyen, ezért semmiképpen nem hagynám el a férjemet. Nem is tehet róla, tehát nem büntetném azzal, hogy elhagyom.
2009. nov. 29. 23:10
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem hagynám el, mivel én magam nem akarok gyereket. Ha akarnék gyereket akkor... Nem tudom. Mostani értékrendemben a párom/szerelem a legfontosabb, ennek alapján akkor sem hagynám el.
2009. nov. 30. 00:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is egyetértek a válaszolókkal!

Soha nem hagynám el ilyenért! Ez nem egy bűn, amit elkövetett, hanem egy állapot, amiről nem tehet!

(Viszont én gyerekpárti vagyok nagyon, úgyhogy biztos, hogy gondoskodnék róla, hogy örökbe fogadhassunk több gyerkőcöt.)

2009. nov. 30. 01:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen nem hagynám el, azért mert nem lehet gyereke, ha egyszer szeretem.

De elgondolkoznék, ha ez egyáltalán megfordul a fejedben, akkor szereted egyáltalán?

2009. nov. 30. 02:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM. Létezik örökbefogadás is.
2009. nov. 30. 06:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A kolléganőmnél most derült, ki, hogy természetes úton nem lehet gyereke, sőt a mesterséges dolgoknál is kicsi az esélye + egyéb nemi betegségei is vannak,amivel műtötték. kb.5 éve házas,de a férje teljesen mellette van és támogatja mindenben.Együtt járnak a kezelésekre és támogatja lelkileg is.Szóval az igazi szeret kárpótol mindent. Nem a gyerek a lényeg, hanem, hogy legyen mellett olyan valaki aki a legnehezebb pillanatokban is melletted van. Ha már gyerek,akkor tényleg érdemes ilyenkor örökbefogadni,de olyan gyereket amie az "apa és az anya" is "beleszeret".
2009. nov. 30. 07:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a soha olyan relatív fogalom, fogalom, amit az orvosok túl sokszor használnak. Hányszor hallhat az ember olyan történetet, hogy elvileg "soha" nem lehetne gyereke egy párnak, aztán mégis becsúszik valahogy.

Fura dolog ez a gyerekvállalási vágy/siker arány.

Aki nem akar teherbe esni, azt egy szellő is teherbe ejti, aki pedig rágörcsöl a témára, az az istennek sem képes rá. Szám szerint 5 ilyen párt ismerek, akiknek semmiféle egészségügyi gondjuk nincs, egyszerűen túlstresszelik a dolgot és évek óta nem jön össze.

A párommal megszakítással védekeztünk, össze is jött a baba 2 hónap alatt. :) Szóval ez a SOHA eléggé sok dolognak a függvénye.

2009. nov. 30. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!