Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kadosai vezetéknévhez keresek...

Kadosai vezetéknévhez keresek lány- és fiúneveket, kinek milyen tippje van?

Figyelt kérdés
Mindenképpen olyat szeretnék, amit nem lehet más nyelvre lefordítani. Van néhány ötletem már, de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Nagyon tetszik például a Gyöngyvér, a Zalán, a Tünde és a Koppány. Persze nem ragaszkodom mindenképpen valami ősmagyar névhez, csak az a lényeg, hogy ne legyen semmilyen külföldi megfelelője. :)

2014. jan. 6. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Kadosa:) - fiú

Villő - Lány

2014. jan. 6. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Zselyke, bammeg, Zselyke...:-D
2014. jan. 6. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Kardosai Vivien ; Adrienn; Niké (hogy az újabb nevek közül is legyen. :) )

Kardosai Tamás; Máté; András

2014. jan. 6. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:

fiú: Balázs, Csongor... plusz a tieidből a Zalán (nem annyira csak magyarokból: György, Lőrinc)

lány: Csenge, Csilla, Sarolta, Virág... az általad felsoroltakból sztem a Tünde nagyon jól hangzik hozzá.

2014. jan. 6. 15:43
 5/12 anonim ***** válasza:

fiú: Milán, Levente, Zalán, és az Ádám is jó lenne, de az ugyebár minden nyelven van.:D

lány: nekem elsőre a Csilla ugrott be.:) De a Réka is szép név.:)

2014. jan. 6. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Kadosai Jázmin nagyon szépen hangzik:) de miért ne legyen külföldi megfelelője? nem akarod hogy külföldre menjen felnőttként?
2014. jan. 6. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Kadosai Dávid, Kadosai Csenge
2014. jan. 7. 01:32
 8/12 A kérdező kommentje:

#6,

de, ha akarja, menjen. Mindenképpen két keresztneve lesz, és azt gondoltam, hogy az egyik legyen magyar. Nekem is kettő van, ebből az egyik olyan, amit nem lehet lefordítani más nyelvre, és mindenkinek nagyon tetszett külföldön. :)

2014. jan. 7. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Kadosai Apolka, Ágota, Bíborka, Boglárka, Borbála, Borostyán, Csenge, Emese, Fanni, Flóra, Fruzsina, Gyöngyi, Hanga, Janka, Kincső, Lili, Melinda, Piroska, Tímea, Titanilla, Tünde, Zselyke, Virág...

Kadosai Ajtony, Aladár, Ábel, Ákos, Álmos, Árpád, Bence, Boldizsár, Botond, Csanád, Csongor, Előd, Farkas, Flórián, Gáspár, Gerjén, Huba, Kelemen, Kende, Koppány, Lehel, Lipót, Menyhért, Nimród, Ottó, Rókus, Tas, Tibor, Titusz, Vajk, Zalán, Zente, Zoárd, Zolta, Zoltán, Zsombor, Zsolt...

2014. jan. 11. 15:20
 10/12 anonim válasza:

Én nem értem , minek két név?úgy is csak az egyiket fogja használni...

am ami eszembe jut:Ágota, Ágnes , Eszter ,Kincsõ , Imola , Ilona , Lenke , Anikó...

Zoltán, György , Levente, Szilard , Ákos , Koppány, Kornél , Rudolf ...

2014. jan. 11. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!