Kadosai vezetéknévhez keresek lány- és fiúneveket, kinek milyen tippje van?
Kardosai Vivien ; Adrienn; Niké (hogy az újabb nevek közül is legyen. :) )
Kardosai Tamás; Máté; András
fiú: Balázs, Csongor... plusz a tieidből a Zalán (nem annyira csak magyarokból: György, Lőrinc)
lány: Csenge, Csilla, Sarolta, Virág... az általad felsoroltakból sztem a Tünde nagyon jól hangzik hozzá.
fiú: Milán, Levente, Zalán, és az Ádám is jó lenne, de az ugyebár minden nyelven van.:D
lány: nekem elsőre a Csilla ugrott be.:) De a Réka is szép név.:)
#6,
de, ha akarja, menjen. Mindenképpen két keresztneve lesz, és azt gondoltam, hogy az egyik legyen magyar. Nekem is kettő van, ebből az egyik olyan, amit nem lehet lefordítani más nyelvre, és mindenkinek nagyon tetszett külföldön. :)
Kadosai Apolka, Ágota, Bíborka, Boglárka, Borbála, Borostyán, Csenge, Emese, Fanni, Flóra, Fruzsina, Gyöngyi, Hanga, Janka, Kincső, Lili, Melinda, Piroska, Tímea, Titanilla, Tünde, Zselyke, Virág...
Kadosai Ajtony, Aladár, Ábel, Ákos, Álmos, Árpád, Bence, Boldizsár, Botond, Csanád, Csongor, Előd, Farkas, Flórián, Gáspár, Gerjén, Huba, Kelemen, Kende, Koppány, Lehel, Lipót, Menyhért, Nimród, Ottó, Rókus, Tas, Tibor, Titusz, Vajk, Zalán, Zente, Zoárd, Zolta, Zoltán, Zsombor, Zsolt...
Én nem értem , minek két név?úgy is csak az egyiket fogja használni...
am ami eszembe jut:Ágota, Ágnes , Eszter ,Kincsõ , Imola , Ilona , Lenke , Anikó...
Zoltán, György , Levente, Szilard , Ákos , Koppány, Kornél , Rudolf ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!