December 8-án leszünk egy évesek. Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Nincs ötletem, mit vegyek a barátomnak első évfordulónkra, kérlek segítsetek! 18/L2009. nov. 28. 11:09
1/6 anonim válasza:
Tudnék segíteni ha ismerném a barátodat :)
2/6 anonim válasza:
Egy év alatt gondolom kiderült, hogy mi érdekli, mit szeret, mi a hobbija, stb. Ezekből meríts ötletet. Nem kell nagy értékben.
3/6 A kérdező kommentje:
De akkor sem tudom, mert nekem nincs ötletem, nem arról van szó, hogy nem ismerem, de szeretnék vmi kreatívat, vmi személyeset... Így esetleg valami ötlet? :)
2009. nov. 28. 12:33
4/6 anonim válasza:
közös fényképes párna? szerintem aranyos :) esetleg írasd a kép alá hogy szeretlek
5/6 anonim válasza:
Pelenkát:-)
Egyébként figyelemreméltó,hogy az egyévesek már tudnak írni:-)
Süss neki sütit,vagy főzz egy vacsorát.Muszáj mindennek már a vásárlásról szólnia?
Esetleg masszírozd meg.Sőt írd le ezt három papírra és húzhat egyet,vagy itt a piros,hol a pirosba,ha ügyes eltalálhatja ami neki kellene.Így még izgalmas is!
6/6 anonim válasza:
én is egy fonom vacsorára, sütire szavazok, leghalább látja, hogy ebben is otthon vagy. esetleg menjetek el színházba (ha szereti), vagy valami szép helyre kirándulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!