Csak én vagyok kiakadva vagy ez tényleg felháborító?
tleg szemétség a házasság alatt mással kavarni, de lehet, h a csaj is tudta nem? szal annyira rossz volt a viszonyuk.
mivel nyilván nem szerették már egymást, így nem értem én sem, hogy miért kéne visszafognia magát ezért. mégha az lett volna ,h a halála után azonnal új kapcsolat, de itt nem ez van. kinek lenne jobb ha a figura egyedül élne hónapokig mikor láthatóan nem rázta meg a csaj halála?
gáznak gáz, de az égvilágon semmi közöd hozzá, ne rágódj ezen
emlékezz te a barátnődre szeretettel, ha már a férje nem teszi, de ennyi
Tényleg felháborító, de inkább szomorú.
Pedig tulajdonképpen így van, az élet megy tovább. Ráadásul már akkor is viszonya volt, amikor még élt a barátnőd, annak is előidézője volt, még ha csak közvetve is. Egy házasságba sem lehet bele látni... De teljesen megértem az érzéseidet.
Talán amikor még élt a felesége már akkor is magányosnak érezte magát. A megcsaláshoz két dolog kell, egy rossz kapcsolat és egy "kedves" harmadik. A férfiak pedig nem képesek sokáig egyedül lenni.
De az, hogy belül mi játszódik le a férfiban, azt csak ő tudhatja, senki sem mondhatja meg, hogy hogyan kell gyászolni, az egyéni. Belül talán mardossa is a bűntudat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!