Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok kiakadva vagy...

Csak én vagyok kiakadva vagy ez tényleg felháborító?

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek? A barátnöm februárban hunyt el, a férjének már a házasságuk alatt is viszonta volt, a férfi 33 éves, tudom hogy nem szólhatok bele az életébe de nekem mégis nehéz látni hogy semmibe veszi a barátnöm emlékét. Mindenki azt mondja hogy az élet megy tovább.
2009. nov. 27. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:

tleg szemétség a házasság alatt mással kavarni, de lehet, h a csaj is tudta nem? szal annyira rossz volt a viszonyuk.

mivel nyilván nem szerették már egymást, így nem értem én sem, hogy miért kéne visszafognia magát ezért. mégha az lett volna ,h a halála után azonnal új kapcsolat, de itt nem ez van. kinek lenne jobb ha a figura egyedül élne hónapokig mikor láthatóan nem rázta meg a csaj halála?

2009. nov. 27. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

gáznak gáz, de az égvilágon semmi közöd hozzá, ne rágódj ezen

emlékezz te a barátnődre szeretettel, ha már a férje nem teszi, de ennyi

2009. nov. 27. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg felháborító, de inkább szomorú.

Pedig tulajdonképpen így van, az élet megy tovább. Ráadásul már akkor is viszonya volt, amikor még élt a barátnőd, annak is előidézője volt, még ha csak közvetve is. Egy házasságba sem lehet bele látni... De teljesen megértem az érzéseidet.

2009. nov. 27. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen igaz hogy inkább szomorú mint felháborító.Tudom hogy semmi közöm hozzá ,távol áll tölem hogy én ebbe beleszóljak csak tudjátok kicsit kavarognak bennem a gondolatok.Az érzéseim vegyesek mert egy szempontból megértem a férfit is 33 évesen nem maradhat egyedül de mégiscsak korainak tartom ezt hogy ilyen hamar új társat keresett.
2009. nov. 27. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
milyen hamar? azt mondtad, h már a kapcsolatuk alatt ott volt a viszonya.
2009. nov. 27. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Talán amikor még élt a felesége már akkor is magányosnak érezte magát. A megcsaláshoz két dolog kell, egy rossz kapcsolat és egy "kedves" harmadik. A férfiak pedig nem képesek sokáig egyedül lenni.

De az, hogy belül mi játszódik le a férfiban, azt csak ő tudhatja, senki sem mondhatja meg, hogy hogyan kell gyászolni, az egyéni. Belül talán mardossa is a bűntudat...

2009. nov. 27. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Miben halt meg a barátnőd?
2009. nov. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!