Anya bekattant a karácsonyi készülődéstől. Mit tegyek?
:( ne szítsd a tüzet, ne csináj semmit, bármit is csinálsz, ordibálni fog, mert ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az a baj. lehet meg is fog jönni neki.
estére sztem megnyugszik. de ünnepeket után dec 26-27, én lehet elbeszélgetnék vele, ha akkor már normális lesz, h hogy viselkedett, és, h Te ebben a szituációban nem találod a helyed, hátha utólag átgondolja, és legközelebb uralkodik kicsit magán.
24 óra múlva minden tuti lesz, nyugi, és boldog karácsonyt!
mit tegyél?
Figyelj oda, lehet hogy szüksége lesz a segítségedre, ha kiderül, hogy mégiscsak zárlatos az a konnektor! Kb. 10 lépés, akármennyi távolságra is légy ott a közelébe, és a szemed sarkából figyeld. Az is meglehet, hogy "trükkje van", hogyan kell használni ahhoz, hogy ne legyen baj, és akkor tanulsz belőle!!!
Beszéld meg vele, hogy nem a sütés-főzéstől lenne Boldog a karácsony, hanem a nyugalomtól, a szeretettől, a békétől. Hiába dolgozza ki a lelkét, ha ezt elvárásként magára erőltetve mártírkodik, senkit sem tesz boldoggá. Ti se várjátok el tőle, hogy hetvenhét sütemény legyen meg ötféle étel.
Én már anya és nagymama vagyok, abszolút leszoktam az idegeskedésről és a karácsony is minimális. Van ajándék, van valami vacsora, esetleg sütemény is (de volt, hogy vettem) és beszélgetünk meg játszunk karácsony este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!