Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya bekattant a karácsonyi...

Anya bekattant a karácsonyi készülődéstől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap délutántól sütött, ma is süt-főz díszeket rakosgat, alig pihen.Állandóan ordibál.Pl. nemrég leküldött hogy dugjam be a hosszabbítót a karácsonyi égőknek.Visszajöttem remegő kézzel hogy zárlatos a konnektor(saját bőrömön apasztaltam), és elkezdett ordibálni hogy én még erre se vagyok képes, majd ő megcsinálja énmeg menjek a fenébe.Minden kis dologért ordibál.Próbáltam megkérdezni hogy segítsek e valamit, de elküldött.Alig pihen és már kezdi teljesen elveszteni a fejét.Nekem meg már tököm kivan vele.Tudom hogy nem ő tehet róla és csak ma tart, de addig is valamit csinálni szeretnék hogy jobb legyen neki
2013. dec. 24. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Maradj csendbe és húzd meg magad! Mire megfőz meg minden lenyugszik..
2013. dec. 24. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudsz mit csinálni, ha a segítségedet sem kéri illetve nem fogadja el. Az lesz a legjobb ha nem is zavarod semmiben. Majd megnyugszik.
2013. dec. 24. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:

:( ne szítsd a tüzet, ne csináj semmit, bármit is csinálsz, ordibálni fog, mert ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az a baj. lehet meg is fog jönni neki.

estére sztem megnyugszik. de ünnepeket után dec 26-27, én lehet elbeszélgetnék vele, ha akkor már normális lesz, h hogy viselkedett, és, h Te ebben a szituációban nem találod a helyed, hátha utólag átgondolja, és legközelebb uralkodik kicsit magán.

24 óra múlva minden tuti lesz, nyugi, és boldog karácsonyt!

2013. dec. 24. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

mit tegyél?

Figyelj oda, lehet hogy szüksége lesz a segítségedre, ha kiderül, hogy mégiscsak zárlatos az a konnektor! Kb. 10 lépés, akármennyi távolságra is légy ott a közelébe, és a szemed sarkából figyeld. Az is meglehet, hogy "trükkje van", hogyan kell használni ahhoz, hogy ne legyen baj, és akkor tanulsz belőle!!!

2013. dec. 24. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Adnék neki egy oltári frászt. Attól hohy a semmin idegbetegeskedik, nem kellene a gyerekével ordibalnia! Szánalmas!
2013. dec. 24. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban. Mi krokettet csináltunk anyámmal és véletlenül aránytalanul vágtam el. Ezen röhögtem, mert vicces, ő meg bekattant és közölte, hogy nem lesz karácsony, így ő ezt nem csinálja és kiment cigizni:DDDDD
2013. dec. 24. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én fordítva tettem, nem tudtam elviselni és inkább otthagytam és kimentem cigizni. Mire visszajöttem lenyugodott, de most is süt, főz, pakol.
2013. dec. 24. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy nem a sütés-főzéstől lenne Boldog a karácsony, hanem a nyugalomtól, a szeretettől, a békétől. Hiába dolgozza ki a lelkét, ha ezt elvárásként magára erőltetve mártírkodik, senkit sem tesz boldoggá. Ti se várjátok el tőle, hogy hetvenhét sütemény legyen meg ötféle étel.

Én már anya és nagymama vagyok, abszolút leszoktam az idegeskedésről és a karácsony is minimális. Van ajándék, van valami vacsora, esetleg sütemény is (de volt, hogy vettem) és beszélgetünk meg játszunk karácsony este.

dec. 9. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!