Ti hogy készültetek ma még a karácsonyra? Hozzánk már érkeznek a családtagok szentestére, mégsem érzem azt a megszokott ünnepi hangulatot. Inkább nyűgnek érzem mint jó dolognak. Ti voltatok már így? Mit lehet ez ellen tenni? 18L
Sz@r az egész, legalábbis most így érzem. Jóanyám hisztizik, és mindent azon vezet le, akinek semmi köze ahhoz, amiért mérges, a fűtés haldoklik szobámban, szóval hideg van, a barátommal mosolyszünet van.
Nincs jó hangulatom.
Nekem 2 hete karácsonyibb hangulatom volt, mint most. Mondjuk szentestére mindig megjön a hangulatom, csak az előtte való két-három nap a holtpont. Nem vagyok egy nagy rendmániás, de vhogy úgy érzem, karácsonyra kötelességem kitakarítani. És ez mindig nyűg egy kicsit.
Meg amúgy is, sztem normális az, ha vki egyszer-kétszer nem érzi az ünnepi hangulatot, főleg hogy egy idő után unalmassá is válhat, főleg olyan emberek számára, akik alapvetően gyorsan ráunnak dolgokra.
Reggel gyorsan megfőztem a halászlét, mert 10:00-tól 20:00-ig dolgoztam. Mikor hazaértem, megvacsoráztunk, kicsit ültünk az asztalnál, majd elmosogattam, és kb. ennyi.
Innentől fogva a "közismert" telefonomat kikapcsoltam, csak az él, amelyen a "kiválasztott" főnökeim elérnek, ha hirtelen -tripla pénzért- be kéne menni dolgozni. Úgyhogy rokonlátogatás kizárt.
Ha esetleg csöngetnek, hát hadd nyomkodják a csengőt, majd elunják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!