Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotok telefonjában...

Ha a párotok telefonjában találnátok bántó sms-t magadról, ami teljesen letaglózna, hogyan tisztáznád vele?

Figyelt kérdés
Azt mégsem mondhatom, hogy nagyon rosszul esett, amit rolam irt, hiszen a telefonjaban lattam, visszavalasz az lenne minek kutatok a telefonban. A seb viszont bennem van es valahogy tudnia kell, mennyire megbantott. Esetleg mondjam azt, hogy aki kapta az smst, o mondta el, h mit irt rolam? (betegsegen gunyolodott, szerinte csak sajnaltatom magam)

2013. dec. 23. 03:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem olvassuk el más levelét, nem hallgatózunk, nem nézünk bele más telefonjába.

Mindig olyan derül ki, ami után azt gondolod, bár ne tetted volna.

2013. dec. 23. 12:44
 22/29 anonim ***** válasza:

Az én férjemnek még mindig gondot okoz a telefonja kezelése. ezért az sms-seket velem nézeti meg.

Hol az én telefonomat haszn álja, hogy a sajátját, és fordítva.

Az e-mail címeinek a jelszavát is én tudom, velem kezelteti a levelezéseit is.

Nem kell ahhoz sem e-mail, sem sms, ha valaki meg akarja csalni a másikat.

Ezer módja van annak, hogy megszervezze, úgy, hogy észre se veszi a másik. Ez meggyőződésem, mivel akkor sem voltak szentek, amikor még nem volt mobil és számítógép. :D

2013. dec. 23. 13:04
 23/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek azokkal az emberekkel, akik úgy gondolják egy kapcsolatban nehogy már gond legyen, ha valaki a másik telefonját használja. Sokkal gyanúsabb, ha a párod nem meri kint hagyni asztalon, szinte hozzá nő a telefon, nehogy véletlenül Te vedd fel, Te olvasd el az üzenetet.

A mi kapcsolatunkban is állandóan keressük a telefonjainkat, mert nem hordjuk magunknál, ha csörög akinél közelebb van felveszi. De nem is titkolunk egymás elől semmit, és így fel sem merül bennünk, hogy a másikunk félre nézegetne.

2013. dec. 23. 13:18
 24/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ha rejtegetni kell egymás elől a telefont, meg titkolózni, az már rég nem egészséges kapcsolat, mert azt jelenti, hogy ha olyan információhoz jutnál, vagy esetleg ő, akkor korlátoznátok egymás szabadságát és ahol ez megy, az már nem kapcsolat. Egyetértek a többiekkel.

Amúgy miért vagy még vele? Gyerekkel is lehet válni, albérletbe menni, vagy segítséget kérni (ottlakás). Még mindig jobb, mintha egy ilyen ember miatt sérülne meg a gyereked...ugyanis ez nem nevezhető se férjnek, se apának. Csak te vagy vak és nem veszed észre és sajnos ennek a gyereked fogja meginni a levét...

2013. dec. 23. 13:47
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, a miert vagyok meg mindig vele egyre tobbszor felmerulo kerdes nalam... Nem csak emiatt az eset miatt... Egyebkent az anyja miatt vitaztunk es tudom, h kibeszelnek, ezt checkoltam volna le a telefonon, ezert neztem bele. Persze ezt is megtalaltam, de ezen nem akadtam ki, en is megbeszelem az anyammal a dolgaimat.
2013. dec. 23. 16:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Most már kíváncsi lennék arra is, mit reagált erre a húgod?
2013. dec. 24. 07:42
 27/29 anonim ***** válasza:
igazat irt, mert ha igazat irt akkor nem ő a hibás, nem miatta van így ő csak észrevette, hogy így van.
2013. dec. 24. 08:31
 28/29 anonim ***** válasza:
Hat ha valaha az életben felmerulne bennem, hogy a parom telefonjaban kutassak, az a kapcsolat veget jelentene. Ha ennyire bizalmatlan valaki, akkor pont a kapcsolat alapja hiányzik.
2013. dec. 24. 11:40
 29/29 anonim ***** válasza:
nem csak a bizalom, a másik magánszférájának a tisztelete.
2013. dec. 25. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!