Ha a párotok telefonjában találnátok bántó sms-t magadról, ami teljesen letaglózna, hogyan tisztáznád vele?
Nem olvassuk el más levelét, nem hallgatózunk, nem nézünk bele más telefonjába.
Mindig olyan derül ki, ami után azt gondolod, bár ne tetted volna.
Az én férjemnek még mindig gondot okoz a telefonja kezelése. ezért az sms-seket velem nézeti meg.
Hol az én telefonomat haszn álja, hogy a sajátját, és fordítva.
Az e-mail címeinek a jelszavát is én tudom, velem kezelteti a levelezéseit is.
Nem kell ahhoz sem e-mail, sem sms, ha valaki meg akarja csalni a másikat.
Ezer módja van annak, hogy megszervezze, úgy, hogy észre se veszi a másik. Ez meggyőződésem, mivel akkor sem voltak szentek, amikor még nem volt mobil és számítógép. :D
Egyetértek azokkal az emberekkel, akik úgy gondolják egy kapcsolatban nehogy már gond legyen, ha valaki a másik telefonját használja. Sokkal gyanúsabb, ha a párod nem meri kint hagyni asztalon, szinte hozzá nő a telefon, nehogy véletlenül Te vedd fel, Te olvasd el az üzenetet.
A mi kapcsolatunkban is állandóan keressük a telefonjainkat, mert nem hordjuk magunknál, ha csörög akinél közelebb van felveszi. De nem is titkolunk egymás elől semmit, és így fel sem merül bennünk, hogy a másikunk félre nézegetne.
Szerintem ha rejtegetni kell egymás elől a telefont, meg titkolózni, az már rég nem egészséges kapcsolat, mert azt jelenti, hogy ha olyan információhoz jutnál, vagy esetleg ő, akkor korlátoznátok egymás szabadságát és ahol ez megy, az már nem kapcsolat. Egyetértek a többiekkel.
Amúgy miért vagy még vele? Gyerekkel is lehet válni, albérletbe menni, vagy segítséget kérni (ottlakás). Még mindig jobb, mintha egy ilyen ember miatt sérülne meg a gyereked...ugyanis ez nem nevezhető se férjnek, se apának. Csak te vagy vak és nem veszed észre és sajnos ennek a gyereked fogja meginni a levét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!