Tisztességtelen, ha így a barátomhoz költözöm?
Mindketten dolgozunk pár éve, viszont ő úgy kezdett dolgozni, hogy otthon talát munkát, otthon él, így a fizetése nagy részét félre tudta eddig tenni.
Én sajnos otthon nem találtam munkát magamnak, messzire kellett mennem érte, albérletben lakom, és érdemben nem tudok pénzt félretenni.
Két éve vagyunk együtt amúgy.
Most tervezi, hogy külön költözik, saját lakásba. (van egy kis félre tett pénze, és a szülei is segítenék.) Szóba került az összeköltözés.
Viszont: én nem tudok abba a lakásba pénzt beleadni, sajnos, még a bútorok árába sem. Eddig bármit tettünk (utazás, beülős helyek, stb.), mindig feleztük a költségeket. De ilyen nagyobb volumenű dologba most nem tudok pénzzel beszállni.
Tisztességtelen lenne így hozzá költözni, hogy nem tudok pénzt beleadni a lakás, és a bútorok árába? Van állandó munkám, a rezsi és az étel, egyéb költségek felezése persze működne, "csak" ez nem.
Szeretnék vele lenni és együtt élni vele, hogy tényleg összetartozzunk, de az is felmerül bennem, hogy ő megdolgozott ezért a lakásért, és nem "gáz" dolog-e csak úgy a nyakára oda menni, ha viszont magának a lakásnak a kifizetésébe nem tudok beszállni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!