Engedjem hogy a családja tönkre tegye a kapcsolatunk?
Már több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal, az eleje nagyon idilli volt. Szerettem a családját, s ők is engem, a baj akkor kezdődött amikor én kikértem magamnak, hogy ha a keresztapja ittas, ne engem piszkáljon, hanem mást. Hát itt robbant a bomba, a párom anyja erre azt mondta nekem jobban kellene tolerálnom a keresztfatert. Majd az is baj lett, hogy szólni mertem hogy mi nem tetszik nekem s miért nem járok hozzájuk. Leültünk megbeszélni, de csak elbeszéltünk egymás mellett az anyjával. Az a legrosszabb hogy azok óta én vagyok a rossz, mindenhol visszahallom, a postán meg mindenhol. Sőt már az is baj volt, hogy én hogy gondolom hogy elmegyek külföldre nyári gyakorlatra, mert az tönkre teszi a párom lelkét, mondta az anyja?
Én vagyok most minden baj oka a családjukba, mert még én nem voltam addig nem volt ez!!! S persze a másik fiú barátnője ő a minden s én miért nem vagyok olyan mint ő!
Szerintetek mit tegyek tönkre tesz ez a család, de a párom mindennél jobban szeretem
Ez a kérdés inkább a párodé kell legyen.
Ugyanis neki nagyon nagy része kell legyen abban, hogy belátva a problémádat, leállítsa családját, téged pedig, ha kell vigasztaljon, s ha kell figyelmeztessen (normálisan), hogy ne mondj vagy tégy olyat, ami bántja az otthoniakat.
Szóval ő a kommunikációs útvonal közted és a család között, ami mellesleg nem hálás feladat.
Ha csak magad akarod megoldani, mert ő nem segít, akkor egy laza fordulattal ki is kanyarodhatsz a kapcsolatból, mert ez csak rosszabb lesz ez esetben.
Köszönöm azoknak akik eddig írtak.
1. Hát annyira lakunk külön hogy ő otthon lakik a családjával meg én is otthon a sajátommal.
2. Azt gondolom a párom kicsit engem is hibáztat a kialakult helyzetért mert azt mondja miért kell nekem mindig háborúzni. Meg ő inkább homokba dugja a fejét, mert ő nem akar senkivel vitát és nem akar veszekedni.
ezek után mit gondoltok ez ront a helyzeten?
A leg1szerűbb lenne ha összeköltöznétek egy kis albérletbe
távolabb a szülőktől. 1csapásra +oldódnának a gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!