Költöznétek, vagy maradnátok? Bővebben lent.
Én mennék a helyetekben. Szerintem amennyivel több lenne a rezsi, annyit meg is spórolnátok a tankoláson. Könnyebb lenne a gyerekekkel Neked is.
Szerintem mi is ilyesmi megoldást választanánk.
Én is mennék a helyetekben. Szerintem tökéletesen kitaláltátok hogyan lenne jó. Minden előre el van tervezve, nem a semmibe mentek. Irigylésre méltó!:)
Sok sikert és boldogságot a picikhez!
belvárospárti vagyok.
mi pesten élünk, eddig kertvárosias részben, most költöztünk beljebb, szintén egy zöldebb kerületbe, közelebb van minden.
soha nem költöznék vissza "falura"
ha a gyerekek kertre vágynak, akkor hétvégén ki lehet menni a telekre, és ott tombolhatnak :)
ha lesz babánk mi is így fogjuk csinálni.
sok szerencsét!
Utóbbi két válaszolóhoz csatlakoznék. Mi full belvárosban lakunk (mindig ez volt a vágyam, nyüzsgés, emberek stb...) de most keresünk kertes házat, mert ez így nem túl bababarát. Pedig új építésű, gyönyörűen berendezett lakásunk van. 8 hónapos a babánk, és hamarosan szeretnénk egy kistesót, de csak ha már sikerült kiköltzni a városból. Amíg csak ketten voltunk ideális volt itt lakni, de kisgyerekkel...
Szmog, mocsok, "rossz arcú" egyének a játszóterek környékén, idiótán közlekedő autósok és még sorolhatnám. Szóval én biztosan maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!