Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondanátok jó kis karácsonyi...

Mondanátok jó kis karácsonyi filmeket? És zenét/előadót?

Figyelt kérdés

Az is elég ha a történet, nem a karácsonyról szól, csak épp akkor játszódik a történet. Tehát karácsonyi hangulatú filmek, amik nem túl bugyuták, mint pl.: A Grincs, Jim Carrey filmje, ez nekem túl bugyuta. Csak azért kérnék pár ötletet, mert tavaly télen és az ünnepekkor egy karácsonyi filmet se adtak a tv-ben, de nálunk ez egy hagyomány, hogy legalább két-három ilyen filmet is megnézünk esténként.

És pár karácsonyi "zene" is érdekelne, mint amilyeneket hallhatunk a filmekben, amikor díszitik a karácsonyfát, vagy amikor készítik az ünepi vacsorát, tudjátok mire gondolok... Tudom, hogy a cd-dvd üzletben kaphatóak ilyen karácsonyi válogatás cd-k, de én a tetről szeretném letölteni...

2009. nov. 22. 22:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Beethoven, Reszkessetek betörök. MINDEN évben adják a tévében.
2009. nov. 22. 22:22
 2/23 A kérdező kommentje:
Ha leadták volna tavaly, tuti észre vettem volna :(
2009. nov. 22. 22:31
 3/23 anonim ***** válasza:

Reszkessetek betörők 1-2. (a 3-4 eröltetett) Télapu, Karácsonyi vakáció (csak eredeti szinkronnal jó) Hull a pelyhes, Csoda New Yorkban, Aludj csak én álmodom, Micimackó, boldog új mackóévet, Karácsonyi ének, Igazából szerelem.

Amit ajánlani tudok zene az pedig beírod hogy Home alone soundtrack és a reszkessetek betörők zenéit fogja kidobni. Mi azt szoktuk hallgatni, plusz van a Boney M. nek is karácsonyi zenéje, ahogyan a Bee Gees-nek is van, nem jut eszembe a címe. Aztán: Wham - Last Christmas, cliff_richard_-_mistletoe_and_wine, Andy Williams - Sleigh Ride, PauJohn & Yoko - Happy Xmas (War Is Over)l McCartney & Wings - Wonderful Chrismastime

Ezeket szerintem ismered is. :)

2009. nov. 22. 22:34
 4/23 A kérdező kommentje:
Júj, nagyon köszi :):):) Várok még ötleteket :P
2009. nov. 22. 22:43
 5/23 anonim ***** válasza:
Még a Nicsak ki beszél 3. része is karácsonyos. Ezek aranyosak szerintem. :) Az a baj, hogy most nagy hirtelen előszedtem (hallgatom is) a karácsonyi válogatásomat, de a legtöbb ismeretlen előadónak lett ide a gépre másolva. :S
2009. nov. 22. 22:46
 6/23 anonim ***** válasza:

Amúgy tavaly nem iazán voltak filmek, illetve nyáron volt a reszkessetek betörők 4... illetve karácsony után valami bunkó télapó, vagy tapló télapó, ami inkább a megszégyenítése volt az egész hangulatnak, mintsemhogy ünnepi.

Egyébként jár ám az agyam, azért írok ilyen sokat, de a Szomszéd nője mindig zöldebb és a Még zöldebb a szomszéd nője is téli hangulatú, és ugyan nincs karácsonyról benne szó, de a 101 kiskutya is azok közé tartozik, amiket ilyenkor szívesen nézek. Az durvább, de a Die hard 1-2 része is karácsonykor játszódik, igaz, pár százan meghalnak benne, de tél van és ... hu, ez morbid. :) Én karácsony mániás vagyok, de évről évre próbálom magam visszafogni, hogy ne októberben legyen feldíszítve a lakás és unják meg a karácsonyi zenéimet decemberre, viszont a Grincs az a film, amit nem tudtam megnézni sem, idegesített. Van még egy film, illetve mese, nem tudom mennyi idős vagy és hol tudsz utánanézni, de ha megvan a forrás, akkor mondd meg nekem is, a Macilaci karácsonya. Az életkorod csak amiatt említettem, hogy mennyire gyerekkori emlék ez Neked. :)

2009. nov. 22. 23:02
 7/23 anonim válasza:
Nekem az Igazából szerelem (már említette más is) a kedvenc karácsonyi filmem,és a zenéje is óriási:)
2009. nov. 22. 23:12
 8/23 anonim ***** válasza:

Filmek:

Vakáció New York-ban, Szerelem a végzeten,Házitündér varázsszóra,Angyal első látásra,Udvarlót karácsonyra,Egy varázslatos karácsony,Titkos télapó,Mikulásné kerestetik,Égiposta,A karácsonyi látogató,Karácsonyi üdvözlet,Város karácsony nélkül,Karácsonyi csodavárás,Ha eljönnek az angyalok,Karácsonyi kalandok,Amikor piros hó esik,Angyali üzlet,Angyal a családban,Mrs.Télapó,Lebilincselő karácsony,Milliomos Mikulás

Kb ennyit tudok.Ha gondolod írj privit és küldök egy linket,ahonnan ezeknek a filmeknek a többségét le tudod tölteni. :)

2009. nov. 22. 23:20
 9/23 A kérdező kommentje:
23:02, köszi, jót nevettem a hozzászólásodon :D Már most vidám a hangulatom, pedig csak "tervezgetem" a karácsonyt, de nem vagy egyedül az októberi készülődéssel, én már rég megvettem az ajándékokat és szaloncukorból is betáraztam =D Most ráhajtottam a karácsonyi zenére, azért is kérdeztem itt gyk-en, hogy ne csak egy két szám legyen, amit egész karácsonykor nyomatunk :S =) Az előtted írónak üzenem, hogy ha szeretné, nyugodtan elküdheti a karácsonyi zene válaogatását :P Én meg holnap megnézem, hogy fennt van e az oldalon, ahonnan filmeket szoktam tölteni, hogy ott van e Macilaci Karácsonya =) Jah, amúgy 18 éves vagyok =)
2009. nov. 22. 23:22
 10/23 anonim ***** válasza:
Az is én vagyok, akinek van a karácsonyi válogatása. :) Ha írsz privit és fel tudjuk msn-en venni a kapcsolatot, ott át tudom küldeni őket. :)
2009. nov. 22. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!