Mit lehet olyankor tenni ha aztérzed hogy a szüleid nemszeretnek? Velem van a baj de mit csinálok rosszul min változtassak?
15/L vagyok van 2 bátyám egy 18 és egy 24éves,nembeszélek csúnyán anyuékkal soha eltűröm hogy beszóljanak mindenért ők meg folyton visszadumálnak semmit sem segítenek(én szoktam)jól tanulok meg minden mégis úgyérzem hogy őket jobban szeretik...a két tesómmal mindíg beszélgetnek bármikor bármiről sőtt még anyuék mennek oda h hogy telt a napod meg stb...hozzám soha nemjönnek így oda sőt ha én megyek oda akkor aztmondja hogy jajj kislányom most nemérek rá(TV-t nézek,fáradt vagyok..meg a többi lerázós duma..)soha nemhalgatnak meg aztná meg ha vmi történik velem akkor kérdezik h jajj miért nemmondtad..:(olyankor énvagyok a hibás..
az olyan dolgokat amiket szerintem a szülőnek kéne elmondani azzal is mindíg elkésnek..(pl tegnap mondta anya
h tudom-e miaz a menstruásió-.-" mikor már 3évvel ezelőtt megjött...még arról se tudott..:S)
sose foglalkoztak velem igazán de aztse mondhatom hogy felelőtlen szülők mert a tesóimmal világéletükben foglalkoztak minden lépésükről tudnak..de velem mi lehet a baj?:(
valaki segítsen mert már nembírom..min változtassak?
15/L
nemszoktak:(
csak néha hülyülünk 1kicsit de szinte sohasincsenek itthon:S
majdnem hogy csak este jönnek haza délelőtt suliban vannak délután dolgoznak este pedig mennek a bnőiknél:(
Bocs, lemaradt a kód. Szóval itt találsz esetleg a magad helyzetére vonatkozó esetet. Az a címe: Hibakereső Gyerekneveléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!