Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vehetnék? Szerintetek?

Mit vehetnék? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt, életem legkomolyabb kapcsolata, 18 évesek vagyunk, ilyen sminkes cuccokat nem szeretnék, meg gyerekeseket se mert már nemvagyunk azok. Parfüm-ön gondolkoztam, de azokat nem szereti, úgyhogy valami hasonló értékű dolgot szeretnék, csak nem tudom hogy mi legyen az. Kérlek titeket segítsetek.
2009. nov. 21. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Valami szép ezüst karkötő? Vagy valami más ékszer, fülbevaló vagy ilyesmi. Ha jártok ékszerbolt fele, vidd be, vagy nézegessetek a kirakatnál, biztos mondja valamire, hogy az tetszik neki, és akkor mellé se találhatsz!:)
2009. nov. 21. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. nov. 21. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Esetleg könyvet? Szeret olvasni?
2009. nov. 21. 21:07
 4/10 anonim válasza:

Lányoknak sokkal könnyebb ajándékot venni :S

Én is az ékszerekre szavazok,annak biztos örül és lehet találni nem túl drága darabokat is. Szerintem vegyél neki egy vékony arany/ezüst láncot, és arra egy szívecske alakú apró medált. Szerintem ez a telitalálat.

19/L

2009. nov. 29. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem szereti a parfumoket? Ez meglepo.

Konyv, pulover (attol fugg, hogy milyen stilusu ruhakat hord) egy wellness hetvege kettotok reszere, az ekszer is szep ajandek amit mar elottem irtak, es egy jo taska is super egy nonek!

Igazabol egy no a legjobban parfumnek, ciponek, taskanak, ekszernek orul.

2009. nov. 29. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
MP3 lejatszo.
2009. nov. 29. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
elektromos fogkefe, es elektromos borotva direkt nok szamara (lab, bikini vonal es honalj reszre) Philips, Braun nagyok jo markak
2009. nov. 29. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:

én is az ékszerre szavazok! ékszerrel nem lehet mellé nyúlni

27 /L

2009. nov. 30. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
egy kib*szott nagy vibrátort!!!!!!
2009. nov. 30. 16:14
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

utolsó:

vibrátort az anyucikádnak terveztem, nemtudom mitszólna ha másnak adnám a meglepetését :)

2009. nov. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!