Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátomnak...

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra+fél évesek leszünk?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem jut ötlet az eszembe, kérlek segítsetek. Tudom én ismerem, de valami kiindulópont kellene.

Amúgy ő 22 én 18.

Előre is köszi!!!

2009. nov. 20. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esetleg ezustbol nyaklanc vagy karlanc?
2009. nov. 20. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
feldobox.hu
2009. nov. 20. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
az érdeklődési körétől függően válaszd ki az ajándékot:)
2009. nov. 20. 22:22
 4/12 A kérdező kommentje:

a karláncon gondolkodtam, csak nemtudom, hogy hordaná-e, lehet h mivel fiú nem az izlése, de majd kipuhatolózom :) nyaklánca már van, azt horja, is, de nem egy ékszerszerető típus :) de köszi :)

még várom az ötleteket!

2009. nov. 20. 22:49
 5/12 anonim válasza:
hát, ha érdekel, én olyat csináltattam, h mindkettőnknek 1-1ezüst nyaklánc, és egy szív alakú medál, amibe belegravíroztattam a nevünket, és szét lehet törni. egyik fele nálam lesz, másik nála. sztem ez tök jó :)
2009. nov. 20. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Fél év még nem a világ, szerintem ne vidd túlzásba, és figyelj oda nagyon, nehogy túlságosan drága ajándékot vegyél, közben ő meg valami aprósággal lep meg mondjuk, mert a pasiknak ez nagyon ciki tud lenni.

Vagyél inkább valami olyat, ami értékes. Indulj ki a hobbijából, vagy ha az nem megy, figurázd ki valamelyik idegesítő (de persze amellett nagyon is szeretnivaló:)) szokását egy vicces ajándékkal.

2009. nov. 21. 07:02
 7/12 anonim ***** válasza:
semmi drágát, fél év még nem olyan sok és hátha megbánod... igaz én 2 napnál többet nem bírok ki egy csaj mellett sem.
2009. nov. 21. 07:58
 8/12 A kérdező kommentje:
megbeszéltünk egy minimális-maximális összeget, és nem is a fél év, hanem karácsony van hangsúlyon jobban, félévre már kitaláltam valamit :) csak az a karácsony.... :D
2009. nov. 21. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:
07:21-es: hát akkor ne csodálkozz, ha a csajok majd nem indulnak be rád!
2009. nov. 27. 12:18
 10/12 anonim válasza:
Nevével gravírozott öngyújtót - ha dohányzik.:)
2009. nov. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!