Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltöznétek idegen országba/...

Elköltöznétek idegen országba/kultúrába míg a gyerekek kicsik?

Figyelt kérdés
Elköltöznétek egyáltalán ha itthon is megvan úgymond mindenetek? Éltünk már kint Angliában és USA-ban is pár évet de mikor úgy döntöttünk, hogy jöhetnek a gyerekek hazaköltöztünk. Részünkről tehát nem akadály külföldön élni, szerettük bár egyiket sem éreztük az igazinak (Mo-t sem egyébként, nagyon nem...). Most Szingapúrban lenne a férjemnek lehetőség. 3 éves, ennyi elég is lenne tuti nem szeretnénk ott megöregedni, túl más az egész, de szívesen kipróbálnánk. A gyerekek miatt nem tudunk dönteni. 2 és 3 évesek. Bevállalnátok?? Más országokról,tehát nem ázsiai kultúra, mi a véleeményetek? Ausztrália nagy álmunk volt régen, tennétek azért hogy kijussatok később ott telepedjetek le végleg? Vagy maradnátok itt, hogy a gyerekek magyar környezetben, családi összetartozásban nőjenek fel?

2013. nov. 26. 12:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor irok arrol, hogy nekem mi volt a gondom az amerikai rendszerrel és felfogással. Most telóról vagyok, de este pótolom
2013. nov. 26. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Szia! Persze,hogy el ! Vissza se jönnénk!

Egyébként ránk is költözés vár ,hamarosan megyünk a párom után .Mi véglegesre tervezzük !Ismerve Magyarországon a kilátásokat,nem véletlen és a gyereknek is nagy előny ha egy kulturáltabb élhetőbb országban nő fel .Sok sikert nektek ;-) !

2013. nov. 26. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Én Olaszországba költöztem ki amikor kicsik voltak a gyerekek. Nem bántam meg, teljesen beilleszkedtek.minden szempontból jobb nekik külföldön felnöni.
2013. nov. 26. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak addig tudtok belevágni, míg kicsik. Ha már nagyobbak lesznek, nehezebb lesz őket kiragadni a környezetükből. Most még mindegy nekik. Én jó dolognak tartom.
2013. nov. 26. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is pont jó kor az utazáshoz. Nekem nagyobbak, nehezebb akkor lépni, amikor már otthon barátok vannak, és az sem mindegy, hogy a helyi gyerekekkel együtt tanulnak 20-ig számolni, vagy az iskolással próbálod pótolni a tananyagot és a nyelvet alig beszélő gyereknek magyarázod, hogy mi az a fosszilis energiahordozó, meg tanulja hogy porzó, bibe.... persze megoldották, lettek új barátaik és a régiekkel a neten is tudják tartani a kapcsolatot, de tényleg azt látom, hogy minél kisebb a gyerek, annál könnyebb.

Ráadásul ha csak 3 évre tervezitek, még suli (a komoly iskolai tananyagok) előtt tudtok megint mozdulni, akármerre mentek utána. Szóval épp a legideálisabb.

Az amerikai tapasztalatod engem is érdekel, pusztán kíváncsiságból.

2013. nov. 27. 01:49
 16/16 anonim ***** válasza:
csak jót teszel a gyerekeknek, ha nem Magyarországon nőnek fel
2013. nov. 28. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!