Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a lányod kapna...

Mit szólnál ha a lányod kapna egy fehérnemű szettet egy számára idegen férfitől?

Figyelt kérdés
Névnapra vagy sszülinapra megajándékozzák egymás de egy férfi meltartót s bugyit vegyen....
2013. nov. 25. 15:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
8%
Felhúznám a fejére a pasasnak. Annyira szánalmas, amikor egy ilyen "öreg" egy fiatalra csorgatja a nyálát...az ilyen vajon nézett már tükörbe?
2013. nov. 25. 18:23
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
A lányod fiatal, még szórakozni akar. A 40-es pasik nagyon sármosak tudnak ám lenni. :) Nincs ezzel semmi baj, kicsit játszik, aztán madj keres egy rendes fiút. :)
2013. nov. 25. 18:47
 23/29 anonim ***** válasza:
24%
Vissza kellene küldeni az ilyennek.
2013. nov. 27. 20:35
 24/29 anonim ***** válasza:
83%
Ne legyél már ilyen begyepesedett. 18 évesen 30 körüli pasival találkozgattam... Szerintem foglalkozz a saját magánéleteddel.
2013. nov. 27. 20:56
 25/29 anonim ***** válasza:
77%

1. A férfi nem idegen a lányodnak, maximum neked.

2. 3 éves kapcsolatban a párom még most se tudna nekem fehérneműt venni, mert nem ért hozzá, és ez nem is az ő dolga.

3. Valószínűleg miután a lányod a megfelelő méretre kicserélni a fehérneműt, a legközelebbi találkozójukon a férfinak lesz alkalma szépen lehámozni róla.

4. A lányod felnőtt nő, semmi közöd hozzá, hogy hány éves pasival szexel.

5. Nem egy olyan 40 éves férfit ismerek, akiről eszembe nem jutna, hogy már betöltötte a 40-et, annyira jól néz ki. 40-45 évesen a férfiak nem öregek. Szerintem ez a legjobb kor. Ilyenkor a legsármosabbak, na meg az ágyban is sokat tudnak adni, volt szerencsém tapasztalni. Ehhez képest egy 25 éves csak tanuló.

6. Gondolom a lányod 21 évesen nem tervez házasságot, így pláne nem értem, miért akarsz beleszólni a kapcsolatába. Fiatal, felnőtt nő, aki kedvére szórakozhat, élvezheti az életet a szexszel együtt. Hadd csinálja! Te is csináltad, gondolom neked se tetszett volna, ha megmondják, hogy kivel szabad és kivel nem.

7. Valószínűleg ez a kapcsolat nem túl komoly, inkább csak egy lazább, szexen alapuló kapcsolat. Kielégítik egymás igényeit, mégsincs túl nagy kötöttség. Szerintem ez ideális egy 21 éves számára, aki valószínűleg még tanul, vagy épp pályakezdő, és eléggé lefoglalják az egyéb dolgok, nem feltétlenül ér rá egy komoly kapcsolatra. Az igények meg persze megvannak. Teljesen természetes.

8. Ha egyszer a lányommal ez megtörténik, semmit nem fogok szólni. Örülni fogok, hogy nem prűd, pókhálós, otthonülős, emberi kapcsolatok kialakítására képtelen, antiszociális ember. Örülni fogok, hogy tudom, jól érzi magát a szabadidejében, és tapasztalatokat szerez.

2013. nov. 27. 22:53
 26/29 anonim ***** válasza:
Ez micsoda orcátlanság!
2014. jan. 3. 14:34
 27/29 anonim ***** válasza:
26-os: micsoda?
2014. jan. 3. 15:17
 28/29 anonim ***** válasza:

Te féltékeny vagy a saját lányodra!!

Jobban szeretted volna, ha te kapod a szettet...

...meg a pasast is hozzá!

2014. jan. 3. 19:19
 29/29 PrettyVillain válasza:
Csak te gondolod, hogy idegen számára...
2014. jan. 3. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!